7. Lumina (partea II). Greutatea luminii si pelerina invizibila

0
(0)

ANUNT: De saptamana viitoare nu mai pune videourile la aceasta ora, pentru ca vine vacanta, le voi pune in weekend, din cand in cand.
Putem continua discutia pe cel mai mare canal de Discord din Romania: “Comunitatea Cristian Presura”: www.discord.gg/presura In fiecare zi de la 20:00 avem discutii interesante pe canalul de voce!

Cartea “O calatorie prin Univers”: t.ly/RkRED
Cartea Fizica Povestita: https://bit.ly/2YsKaAc
https://patreon.com/cristianpresura
https://www.facebook.com/presura
https://www.facebook.com/pg/stiintaclub/posts/
https://www.instagram.com/cristianpresura/

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

13 Comments

  1. V-am vazut pe canalul lui Andi Moisescu si mi-ati parut un om foarte interesant, asa ca m-am alaturat comunitati d-voastra, mult succes in continuare👍

  2. Domnule profesor, voiam sa va intreb, eu stiam ca lumina este formata din pachete discrete numiti fotoni. Iar un foton din ce stiu are masa egala cu 0. Atunci de ce nu putem concluziona ca lumina nu are greutate? Va multumesc

  3. Pacat ca nu am avut parte de internet si de acest om magnific in perioada cand invatam eu in scoala , sigur eram cu cel putin 25% mai informat ca in acea perioada. Elevii din ziua de azi ar trebuii sa profite de aceasta tehnologie avansata . Va urez bafta tuturor.

  4. O intrebare : Daca lumina are masa, cat cantareste INFORMATIA? De ex. daca un card de 64 Gb il umplu cu informatie, va cantari mai mult? (probabil ca umplut, cardul isi va schimba doar configuratia moleculara). Dar la nivel de creier uman (unde se memoreazaaltfel decat la card) oare informatia cantareste ceva?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *