Adio încărcătoare! Bateria nucleară chinezească te ține 50 de ani! Sau nu?

0
(0)

🔸 SUSȚINE ȘI TU DIRECT ACTIVITATEA MEA ►https://patreon.com/cristianpresura
🔸 DEVINO YOUTUBE MEMBRU ►https://bit.ly/35Q8vXC
🔸 PAYPAL ► paypal.me/cristianpresura
🔸 DONORBOX ► https://donorbox.org/cristianpresura

❗TikTok ► https://www.tiktok.com/@cristian.presura
❗Facebook ► https://www.facebook.com/presura
❗Facebook page ► https://www.facebook.com/stiintaclub
❗Instagram ► https://www.instagram.com/cristianpresura/
❗Twitch ► https://www.twitch.tv/cristian_presura
❗Discord ► https://www.discord.gg/presura
❗Reddit ► https://www.reddit.com/r/presura/

📙 Carte ► “Fizica Povestita”: https://bit.ly/2YsKaAc
📙 Carte ► “O calatorie prin Univers”: https://bit.ly/3pdOfGp
📙 Carte ► “Care e diferența dintre un copil și un laptop?” https://bit.ly/3h4auLZ

🔊 Spotify Podcast ► https://spoti.fi/3dbvYo6
🔊 MixCloud Podcas ► https://www.mixcloud.com/StiintaClub/
❗Asociația “Știinta pentru toți” ► https://www.presura.ro/

Seria Fizica Cool #seriacool https://tinyurl.com/2s437srj
Seria shorts: https://tinyurl.com/yw8b4sab
Seria carte “Fizica Povestită” #fizicapovestita https://tinyurl.com/966kzam9
Seria „Dicţionarul de idei şi ideologii (#2i)”: https://tinyurl.com/muryddb5
Seria “Deschis la cercetare”: https://tinyurl.com/2p9dtb6k
Fizica pentru începători: https://tinyurl.com/4xbc67c2
Fizica cuantică: https://tinyurl.com/mr2d7acu
Fizica nucleara: https://tinyurl.com/3yv3kr5r
Fizica spațiului: https://tinyurl.com/3kc5jz95
Călătorie prin Univers: https://tinyurl.com/mv6sxxrb
Teoria relativității: https://tinyurl.com/2m8umyew
Fizica simplă: https://tinyurl.com/24j6ekje
Fizica avansată: https://tinyurl.com/39chd56e
Fizica mediului inconjurator: https://tinyurl.com/5n86xdzc
Cum sa ne protejam? https://tinyurl.com/mmyvr3n7
Fizica 5G: https://tinyurl.com/2p9b3j6r
Podcast “Întâlnirea cu fizica”: https://tinyurl.com/5n8hsswe

#stiinta #fizica #science #tehnologie #technology #cristianpresura

algoritm:”Intrarea Chinei pe scena tehnologiei avansate cu dezvoltarea bateriei nucleare marchează un moment pivot pentru industria globală a energiei. Această inovație revoluționară promite să redefinească paradigmele existente în domeniul energiei curate, oferind o autonomie extinsă și eficiență energetică fără precedent. China, demonstrând încă o dată poziția sa de lider tehnologic, propulsează acest avans științific spre noi orizonturi, stabilind un avantaj competitiv semnificativ pe piața globală.

Bateria nucleară chineză, bazată pe principii de siguranță nucleară riguroase, reprezintă o sursă durabilă și ecologică de energie, cu potențialul de a reduce semnificativ emisiile de CO2. Este o soluție energetică inepuizabilă, care promite să aducă energie curată și neîntreruptă într-o varietate de aplicații, de la sisteme de alimentare de rezervă până la propulsia vehiculelor electrice, marcând un progres energetic remarcabil.

Această tehnologie disruptivă nu numai că subliniază angajamentul Chinei față de dezvoltarea verde și sustenabilitate, dar și poziționează țara ca un avangardist în transformarea energetică globală. Prin integrarea inovației în domeniul bateriilor nucleare, China își consolidează rolul de lider în inovație și energie alternativă, promovând un viitor sustenabil și verde.

Tehnologia de vârf a bateriei nucleare chinezești este un exemplu strălucit de cum avansul științific și preocuparea pentru mediul înconjurător pot merge mână în mână. Aceasta promite să aducă schimbări paradigmatică în modul în care lumea privește și utilizează energia, oferind o soluție eficientă, sigură și durabilă pentru provocările energetice ale viitorului. În esență, bateria nucleară chineză este o piatră de hotar în drumul către o lume mai curată, mai verde și mai sustenabilă, evidențiind rolul crucial al inovației și tehnologiei în soluționarea problemelor globale de mediu.”

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

12 Comments

  1. Încărcătură nucleară într-o baterie vă dați seama la explozie ce putere are rade tot pe mulți metri pătrați in jurul ei fiți conștienți fraților nu este convenabil stai cu moartea in buzunar hahaha ok luați voi primii!!!

  2. Cu siguranță în micro sisteme de senzori radio, dar poate și pentru reciclarea unor reziduuri radioactive în galeriile unde se depozitează, unde s-ar recupera aceasta energie oricât de mică pentru utilizări umane.. ideea este ca bateria sa fie 100% reciclabila ulterior, posibil cu izotopi stabili, de aceea pila de hidrogen pare o soluție mai viabilă pe termen lung

  3. Putin probabil sa fie folosita la nivel macro(telefoane si alte gadgeturi), doar in medicina sa fie folosita sau, cum a spus si Cristian, in cercetarea spatiala. Se vor pierde multi bani din cauza ei, daca vom renunta la consumerismul asta idiot care se practica acum poate, dar nu sunt asa de pozitiv. Un alt impediment ar fi dat de durata de viata a celorlalte componente ale unui telefon, trebuie sa ne gandim ca un telefon tine maxim 5-6 ani pana ca celelalte componente sa fie depasite de updateuri(aici ma refer la ram si prcesor). Deci in 5-6 ani bateria cat si telefonul vor fi la gunoi pe undeva sau pierdute printr-un sertar al casei, iar bateria nu-si va atinge niciodata potentialul maxim. Ideea este foarte buna si faptul ca se fac progrese tehnologice, dar cu siguranta producerea de profit primeaza in fata calitatii vietii populatiei. Cat despre industria de autovehicule nu mai are sens sa spun nimic. O astfel de baterie ar fi moarte pentru foarte multe afaceri ceea ce nu va conveni. Marii distribuitori de energie vor avea cel mai mult de suferit si vor face tot posibilul sa nu piarda bani. Ca si concluzie consider ca ar fi ceva de-a dreptul utopic sa se foloseasca la scara larga.

  4. Asemenea surse de energie ar putea ajuta la protejarea mediului înconjurător și ar putea scădea nivelul de emanații din atmosferă.
    Felicitări pentru video! Ca de obicei multă informație de calitate și bine documentată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *