Am purtat masca timp de 6 ore

0
(0)

Ce s-a întâmplat cu sângele meu?
https://patreon.com/cristianpresura
https://www.facebook.com/presura
https://www.facebook.com/pg/stiintaclub/posts/
https://www.instagram.com/cristianpresura/
Cartea “O calatorie prin Univers”: t.ly/RkRED
Cartea Fizica Povestita: https://bit.ly/2YsKaAc

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

15 Comments

 1. Te văd om isteț. Ce era așa de greu , să te convingi și tu, dar în primul rând să convingi privitorii, să îți ții nițel respirația ca să vedem că aparatul funcționează?!? 🙂

 2. Cresterea si descresterea imperiului Otoman , mi-a sarit prin coltul mintii cu ecou de bidon gol.
  Caut pe goagal.
  Dimitrie Cantemir.
  Mda , aveam o banuiala … Profa de istorie de prin generala … Sa nu mai spuna ca nu s-a lipit nimic de mine …
  O fatalitate ?? Mda … inca … Poate peste 10 / 20 de mii de ani va fi alta poveste … Dar … pe moment … o fatalitate …
  Binenteles ca n-am citit cartea , am alte preocupari academice , va puteti imagina … Dar … la fel de bine inteles … pot sa-mi dau cu parerea … Daca altii pot barfi politica fara sa voteze eu de ce n-as putea barfi literatura academica fara sa deschid o carte ??
  Asadar … va putea evita omenirea "descresterea" COVID 19 ? Parerea mea : Nu !
  Este o fatalitate ? Parerea mea : Da !
  Felicitari sincere domnule profesor pentru initiativa ! Fiecare gest conteaza ! Insa per ansamblu , fatalitatea nu va putea fi evitata.
  Dar nu ma refer la COVID 19 si nici la altele.
  Din enorma biodiversitatate virală din natură, nimeni nu are cum să știe ce virus letal poate să facă saltul la om, dacă se continuă distrugerea fără discernământ a habitatelor , prin fragmentarea și schimbarea modului de utilizare a terenurilor (taierea padurilor , distrugerea raurilor pentru constructia de hidrocentarle , exploatarile cu cianuri , etc , etc , etc) .Se ”revarsă” boli zoonotice de la specii de animale sălbatice, sau ”specii rezervor”, către oameni.
  MERS-CoV a provocat o mortalitate de 35%.
  SARS-CoV-2 (COVID19) are rata de mortalitate de 4,03%.In acest moment sunt 16 milioane de cazuri confirmate si 645 mii decese.
  Daca COVID ar fi avut rata de mortalitate de 35% precum MERS in acest moment ar fi rezultat 5,6 milioane decese la nivel mondial , adica echivalentul a mai mult decat populatia insumata a Bucuresti + Iasi + Cluj + Timisoara + Craiova + Constanta + Galati + Brasov + Ploiesti + Oradea + Braila + Bacau + Arad + Pitesti.
  COVID19 este doar un joc de glezne , pastrati un stoc de rezerva de manusi , masti , spirt , nitrodiluant , acid sulfuric si cateva borcane de zacusca.
  Insa cum spuneam , virusurile nu sunt o cauza , sunt un efect.
  "Descresterea imperiului omului" nu va fi cauzata decat de omul insusi.
  Daca "omul" ar respecta reguli minime de bun simt , COVID ar lasa urme nesemnificative.
  Dar "omul" nu crede in COVID , crede in teorii conspirationiste …
  De ce ??
  Ei , asta-i intrebarea de un mililion de $.
  Pentru ca n-are incredere in "oficialitati" spun psihologii / sociologii.
  De ce ??
  Pai sa luam de exemplu cazul “Corupție la nivel înalt: Organizația Mondială a Sănătății” :
  https://www.youtube.com/watch?v=xLT1e9wqZwo
  Pentru ca "omul" , spre deosebire de COVID si alte virusuri nu a invatat inca sa nu-si ucida gazda ca sa poata supravietui.
  Dar eu sunt optimist , virusurile au avut nevoie de milioane si milioane de ani pentru a invata acest lucru , eu consider ca "omul" nu va avea nevoie decat de vreo 10 / 20 de mii de ani doar …

 3. Rog că oameni de genul asta da înceteze cu experimente de tot felul punandusi ei înșiși viața în pericol. In primul rand..aerul care îl tragi înapoi nu e aer curat…sunt microbii care îi expiri tu in afara…de aceea avem copacii și aer liber..că sa se filtreze…apoi…nu toți oamenii sunt la fel…tu poate poți purta masca …dar altul nu…e că și cum un doctor operează…eu nu pot opera că nu pot…eu mă pot scufunda la 10 m adanci tinandu-mi respirația 3 min și ceva…alti nu pot…și etc…Eu de ex, am fost la cumpărături 1 km dus…am cumpărat mâncare (cam 10 kg)…de abia respiram..purtam o masca N95…efortul depus îmi face respirația și mai grea…începusem să am amețeli…gatul mi se uscase foarte tare..aproape de casa nu am mai rezistat și mi-am dato jos…și am stat 5 min pe o banca să îmi revin. Deci încetați cu astfel de experimente…sunt neconcludente. Soția lucrează 10 ore pe zi cu masca…și a început să aibă dureri de cap… amețeli…și pierderi scurte de memorie. Așa că terminați cu porcarii de genul.

 4. Va salut si respect! Dar de la teorie si cifre la viata reala e o mare diferenta. Nu imi poate spune nimeni ca lucrand cu masca timp de 9 ore nu simt lipsa oxigenului. Fac efort, ma incalzesc si imi inspir propriul CO2. Si, apropos! Masca o purtam DOAR in interior; nu are relevanta cu exercitiile facute afara!

 5. cei care te urmaresc deja, nu aveau dubii, dar ce ne facem, in schimb, cu cei care cred ca sârma măștii este de fapt un "chip" care ne fura datele si ne controleaza!
  Imi e dor de Olanda… Tot mai faine video-urile. Succes!

 6. Nici nu m-am gandit pana acum ca ar scadea concentratia de oxigen din sange cand port masca. Acum am inceput sa imi fac griji. 😋

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *