Călătoria în timp ar fi posibilă 😲 O nouă ipoteză!

0
(0)

La Digi TV https://bit.ly/37LJIVH

💲 Devino membru ►https://bit.ly/35Q8vXC
💲 Sustine-ne ►https://patreon.com/cristianpresura
⭐Distribuie pe Instagram! https://joinsnippet.com/

❗TikTok ► https://www.tiktok.com/@cristianpresura
❗Discord ► https://www.discord.gg/presura
❗Instagram ► https://www.instagram.com/cristianpresura/
❗Facebook ► https://www.facebook.com/presura
❗Facebook page ► https://www.facebook.com/pg/stiintaclub/posts/

🔊 Spotify Podcast ► https://spoti.fi/3dbvYo6
🔊 MixCloud Podcas ► https://www.mixcloud.com/StiintaClub/

📙 Carte ► “O calatorie prin Univers”: https://bit.ly/3pdOfGp
📙 Cartea ► “Fizica Povestita”: https://bit.ly/2YsKaAc
📙 Carte ► “Care e diferența dintre un copil și un laptop?” https://bit.ly/3h4auLZ

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

12 Comments

 1. Zic sa bat și eu câmpii puțin. Dacă timpul exista doar acolo unde exista gravitație, indiferent cât de mică ar fi? Dacă este “tras” intr o anumită direcție data de gravitatie? Dacă am reuși sa inversam gravitația, oare am reusi sa inversam și timpul ?

 2. Bună ziua Domnule Profesor, Craciun Fericit va doresc in continuare, am o întrebare legată despre orientarea in spatiu:
  Există aceasta expresie ma aflu cu "capul în jos" sau sunt "orientat in sus" ne putem da seama în ce poziție suntem în lipsa gravitației?

 3. totul este simplu, timpul nu exista, asa ca nu mai prostiti lumea cu mizeria asta, ca sa calatoresti in timp trebuie sa fie salvata undeva informatia asta, asa ca e bla bla bla, este fictiune pentru prosti. Acea masina a timpului de unde va sti ce s-a intamplat in perioada in care vrei sa calatoresti? Sa nu imi spuneti ca poti calatori prin gauri negre, aia e deja alta fictiune. Doar o minte ingusta va crede ca se poate realiza asa ceva. Incearca sa iei o particula de apa si sa o treci prin cele 3 stari, abia atunci intelegi de ce nu e posibil. Iar cand vad fizicienii ca tot se lauda cu vrajeala asta cu calatoritul in timp, clar sufera de faima si atractia prostilor care nu folosesc mintea. E parerea mea reala despre tot ce se intampla. Nu mai umblati cu vrajeli ieftine, folositi fizica asa cum trebuie, ca sa faceti lumea mai buna iar viitorul planetei sa nu sufere.

 4. basically same idea behind Boethius, consolation of philosophy…produced on romanian soil while he was incarcerated by the romans back way in the days when there was no such thing as romania as a nation. the idea of a wheel which spins and which can produce many different events but which all ultimately lead to one point (a never changing constant static) in the middle of the wheel; a point understood as the ultimate, most perfect goal. all these modern day scientists do is to rediscover ancient knowledge and claim it as something new and a breakthrough.

 5. lol calatoria in timp NU este posibila. Universul este dinamic nu static. Ca sa poti calatori in timp trbuie sa ai coordonatele pamnatului si ale celorlalte galaxii la momentul ales … Ori asta e dincolo de SF

 6. in primul rand mai lasati "poezia" cu pacientul 0 ,cazuri cu acest tip de virus au mai fost si inainte de 2020 acum aflam de mutatii ale lui altele si alte

  noi(mai recent in Anglia ca exemplu)se pare ca focare de infectii au fost mai multe s-a raspandit mai repede in zonele cu densitate mare de populatie si mai predispusa la infectie.

  calatoria in timp este impropriu spusa pentru ca timpul este strans legat de constiinta ce creaza senzatia trecut,prezent, viitor -constiinta umana percepe existenta universului si-l personalizeaza,cu alte cuvinte totul exista acum intr-o constiinta universala Dumnezeu ce nu poate fi modificat,omul polarizeaza acesta existenta prin constiinta proprie ce permite schimbari de frecventa "aceasi marie cu alta palarie" si sa fim seriosi universul este plin energii colosale pentru a fi destabilizate, chiar daca utopic am putea calatorii in timp mare lucru in acest sens n-am putea face.

 7. Hmm am si eu o nelamurire aici…
  Daca ai calatorii in timp sa opresti pacientul 0 din a se infecta cu Covid …
  Pai pacientul 0 s-a infectat mancand un animal. Sa spunem un liliac pt ca e cea mai raspnadita teorie Pai acel om se va intoarce in timp fix in momentul cand persoana respectiva mananca acel liliac si il opreste sa o faca …
  Pai cum s-ar infecta acel om?
  Doar nu ar manca liliacul chiar el nu?
  Hmm ce spuneti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *