Ce spun cei ce cred că Pământul este plat..???!!!

0
(0)

🔸 SUSȚINE ȘI TU DIRECT ACTIVITATEA MEA ►https://patreon.com/cristianpresura
🔸 DEVINO YOUTUBE MEMBRU ►https://bit.ly/35Q8vXC
🔸 PAYPAL ► paypal.me/cristianpresura
🔸 DONORBOX ► https://donorbox.org/cristianpresura

❗TikTok ► https://www.tiktok.com/@cristian.presura
❗Facebook ► https://www.facebook.com/presura
❗Facebook page ► https://www.facebook.com/stiintaclub
❗Instagram ► https://www.instagram.com/cristianpresura/
❗Twitch ► https://www.twitch.tv/cristian_presura
❗Discord ► https://www.discord.gg/presura
❗Reddit ► https://www.reddit.com/r/presura/

📙 Carte ► “Fizica Povestita”: https://bit.ly/2YsKaAc
📙 Carte ► “O calatorie prin Univers”: https://bit.ly/3pdOfGp
📙 Carte ► “Care e diferența dintre un copil și un laptop?” https://bit.ly/3h4auLZ

🔊 Spotify Podcast ► https://spoti.fi/3dbvYo6
🔊 MixCloud Podcas ► https://www.mixcloud.com/StiintaClub/
❗Asociația “Știinta pentru toți” ► https://www.presura.ro/

Seria Fizica Cool #seriacool https://tinyurl.com/2s437srj
Seria shorts: https://tinyurl.com/yw8b4sab
Seria carte “Fizica Povestită” #fizicapovestita https://tinyurl.com/966kzam9
Seria „Dicţionarul de idei şi ideologii (#2i)”: https://tinyurl.com/muryddb5
Seria “Deschis la cercetare”: https://tinyurl.com/2p9dtb6k
Fizica pentru începători: https://tinyurl.com/4xbc67c2
Fizica cuantică: https://tinyurl.com/mr2d7acu
Fizica nucleara: https://tinyurl.com/3yv3kr5r
Fizica spațiului: https://tinyurl.com/3kc5jz95
Călătorie prin Univers: https://tinyurl.com/mv6sxxrb
Teoria relativității: https://tinyurl.com/2m8umyew
Fizica simplă: https://tinyurl.com/24j6ekje
Fizica avansată: https://tinyurl.com/39chd56e
Fizica mediului inconjurator: https://tinyurl.com/5n86xdzc
Cum sa ne protejam? https://tinyurl.com/mmyvr3n7
Fizica 5G: https://tinyurl.com/2p9b3j6r
Podcast “Întâlnirea cu fizica”: https://tinyurl.com/5n8hsswe

#stiinta #fizica #science #tehnologie #technology #cristianpresura
algoritm:”Teoria Pământului plat este una dintre cele mai discutate conspirații, susținută de un grup de oameni care neagă consensul științific privind forma sferică a Terrei. Această teorie neagă existența gravitației, sugerând în schimb că fotografiile din spațiu, oferite de NASA și ilustrate prin sateliți, sunt fabricate sau manipulate. Fondată pe observații empirice, precum aparenta lipsă a curburii orizontului, susținătorii acestei teorii, printre care se numără și Samuel Rowbotham, se bazează pe interpretări literale ale textelor istorice și pe o critică profundă a metodelor științifice moderne.

În era internetului și a social media, teoria Pământului plat a câștigat o nouă viață, fiind promovată prin documentare, conferințe și diverse platforme online. Această mișcare nu doar că promovează o viziune alternativă asupra lumii, dar și critică vehement educația științifică tradițională, promovând o formă de raționalism bazată pe “observație directă” și scepticism față de autoritățile științifice stabilite.

Polemici în jurul acestei teorii includ dezbaterea asupra percepției vizuale, experimente de refutare și analiza critică a presupuselor dovezi ale existenței unui Pământ plat. Teoria Pământului plat servește nu doar ca un exemplu de pseudoștiință, dar și ca un studiu de caz despre cum informațiile și teoriile conspirației pot fi răspândite și acceptate în era digitală, în ciuda dovezilor științifice masive care susțin forma sferică a Pământului. Aceasta evidențiază tensiunile dintre scepticismul științific și credințele bazate pe conspirații moderne, punând sub semnul întrebării integritatea educației și informării publice în societatea contemporană.”

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

9 Comments

  1. Am zburat și eu cu avionul.Dar asa pare plat. Cu cât te îndepărtezi mai mult de pământ trebuie sa vezi din ce în ce mai mult curba pământului. Eu sunt de acord ca e sferic dar ceva ascundeți.

  2. Clar că nu e plat, dar nu poți demonstra asta pe "persoană fizică". La fel ca în pandemie : dacă erai testat pozitiv, dar nu aveai nimic erai declarat bolnav asimptomatic , chiar dacă omu' era sănătos, însă n-a putut demonstra 😊

  3. Tuturor adepților teoriei "pământului plat" le propun o problemă concretă: Să traseze un triunghi echilateral pe suprafața pământului, dar de dimensiune suficient de mare (de exemplu o latură de la un pol până la ecuator, ș.a.m.d.), să ia un echer și să explice apoi de ce unghiurile triunghiului au aproximativ 90 de grade în loc de 60, cât ar trebui să aibă logic și normal acest triunghi pe al lor "pământ plat" !

  4. Chiar nu pricep , cum de te preocupa pe tine Cristi , gibonii care sustin tot felul de teorii kr3tin0yde in loc sa vii cu lucruri serioase, interesante .Se vede treaba ca ai timp de pierdut aiurea.

  5. ** PĂMÂNTUL = ESTE PLAN ȘI STATIC … *. NASA = ( HOLLYWOOD CARTON PELICULA PROPAGANDA ) = (. MILIOANE DE IMAGINI FALSE FABRICATE PE CALCULATOR ) * (. MERSUL PE LUNĂ =. O ESCROCHERIE MONDIALĂ… IMAGINI = CU FALSE MISIUNI PE MARTE = (. CARE ÎN REALITATE SUNT IMAGINI REGIZATE = (. CU DEȘERTUL ATACAMA CHILE = WIKIPEDIA ) ***. .. PSEUDO ȘTIINȚA DIN MULTE DOMENII = (. MASONII ) ***//// (. EX COVID SUA ) și NUMEROASE ALTE DOMENII = PLANTATĂ DE GUVERNE INSELATOARE …***. ULTIMII 60 DE ANI A VENIT VARIANTA = . NASA = (. CU PĂMÂNTUL BILĂ ROTATIVĂ GIROSCOPIC CARE SE ÎNVÂRTE CU PESTE 1070 KM = ÎN ( AX FIX ) =. FALS **CU ZECI DE MII DE KM ÎN JURUL SOARELUI….. (. FALSURI MAMUT DE TALIE MONDIALĂ ), *.. AICI SUNT DE VOR IT MAI MULTE ORE ….. … BAZE MILITARE ÎN CERCUL ANTARCTIC ( GHETARII LA 360°) =. UNDE POT AJUNGE MULȚI = ( DAR SUNT ÎNTORȘI DE NAVELE MILITARE = ( A GUVERNELOR SUA UK EUROPA ) =. PENTRU A NU PUTEA NICI MĂCAR A VEDEA ADEVĂRUL … ( NAVELE MILITARE =. BLOCHEAZĂ PE CEI CARE ȘTIU ADEVĂRUL ȘI NU ÎI LASĂ SĂ NAVIGHEZE …) **. VATICANUL ASCUNDE LUCRURI CARE VA SCHIMBA OMENIREA TOTAL DACĂ OAMENII AR ȘTI ȘI CUNOAȘTE REALITATEA..

  6. Domnul Presură poate fi adevărată o parte din informație, sa spunem că nu avem acces peste tot pe planetă și sar putea ca anumite teritorii să fie secrete, ceva insule ori o parte de continent… Daca este să mergem la extrem cu teoria conspirației. Însă… Planeta clar este rotundă 🤣 Sunt atatea calcule și atâtea informații care duc la același lucru. Cei care nu pricep sunt analfabeti funcționali. Le dai informația și nu pricep.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *