Despre fizică, pasiune și mentalități cu Cristian Presură

0
(0)

Link către prima parte a interviului: https://youtu.be/1vmI-DwVqFY

Canalul lui Cristian Presură: https://www.youtube.com/user/presura1

Dacă ești student, atunci acest material video e pentru tine, dar nu numai! Când am descoperit canalul cu Fizica Povestită a lui Cristian Presură, am fost WOW și am avut multe flashbackuri cu anii de liceu în care am mâncat fizica pe pâine (iar pita de Covasna e sănătoasă, nu glumă). Stăteam zilnic ore întregi cu doamna Tănase în cancelarie, făcând probleme după probleme, și am regăsit în vizionarea materialelor video ale lui Cristi aceeași plăcere cu cea în care răsfoiam în liceu compendiile de fizică. Dar și mai tare mi se pare că am avut un interviu cu Cristi. Prima jumătate a interviului o găsiți la el pe canal. Iar în a doua jumătate, cea de aici, nu veți găsi după cum probabil vă așteptați, meta-discuții despre fizică, ci am vorbit despre ce înseamnă viața de student acum, în această nouă eră în care trăim, cum să îți găsești motivația și plăcerea în a studia și cum să îți dai seama ce îți place. Sper să vă facă plăcere să ascultați discuția, așa cum și mie mi-a făcut plăcere să particip la acest interviu.
_________________________

Ne poți susține și pe Patreon: https://www.patreon.com/user?u=30427143

Nu uita sa ne urmărești și pe:

Facebook: https://www.facebook.com/Marius-Soflete
Instagram: https://www.instagram.com/marius.soflete/
Site: https://soflete.ro/

Material realizat de Marius Soflete, Darius Bogdan si Vlad Florea.

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

13 Comments

  1. Salut, am pus o intrebare dl-ui Cristian Presura si a spus ca te va intreba pe tine, am vazut podcastul vostru dar nu te-a intrebat, te rog daca doresti sa raspunzi la intrebarea mea: cum se poate crea presiune atmosferica diferita in casa, apartament pentru a stopa praful sa nu intre in interior.
    Iti las si linkul cu minutul unde dl. Presura citeste intrebarea si raspunde. https://www.youtube.com/watch?v=VOiYVn3B5gE minutul 58.58. Poate raspunzi in urmatorul tau video.
    Multumesc anticipat.

  2. De oameni ca voi are nevoie Romania,; profesionisti, dedicati si oameni pt oameni!! Lucru mare sa oferiti atatea informatii gratis! Copiii din ziua de azi nici nu isi dau seama cat de avantajati sunt avandu-va atat de aproape… pe mediul online. Sa o tineti tot asa.. pt ca avem nevoie de multa cunoastere!! ❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *