Dezbatere cu Alianța pentru Promovarea Științei (REÎNCĂRCARE)

0
(0)

Din pacate, inregistrarea LIVE sufera de desincronizare intre video si audio, asa ca o urc din nou pe canal. Aici se poate semna Apelul: https://secure.avaaz.org/community_petitions/ro/autoritatile_presa_cetateni_apelul_aliantei_pentru_promovarea_stiintei

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

7 Comments

  1. Gândirea critică e anihilată de pe băncile școlii ? Păi dacă doar te gândești la faimă , imagine ce fac unii și alții , la invidii , de asta … nu doar pentru că memorezi sau informațiile nu pot fi explicate foarte bine. Dacă îți arde să gândești critic , înveți de la sine să gândești așa. Multor oameni nu prea le pasă, gândesc alții pentru ei și apoi vor doar ce e mai bun fără să-și aducă contribuția să-și antreneze sau să aibă interes pentru gândirea critică. Ce mai dacă o fac alții pentru ei nici nu mai contează dacă dispun și ei de propria capacitate, nu au interes pentru gândire critică nu gândesc așa. Are legătură cu mentalități, cu emoțiile și sentimentele ce ne definesc, bune sau rele, împărtășite sau nu.

  2. Dana vorbește de parcă lumea se sfârșește 😄. Să mai schimbe cafeaua cu alte stimulente … o urmărește o anumită nostalgie care își pune o amprentă negativă asupra psihicului. Probabil de la filosofie este , devine mai înclinată spre o manifestare emoțională poetică.

  3. Să vă fie rușine! " Antivaxerii"!!!?? Păi nu trebuie să ascultăm opiniile pro și contra? Pe antivaxeri trebuie să – i cenzurăm? Păi din cauza celor ca voi s-a ajuns unde s-a ajuns. De ce? Păi cum să accepți sa fii "vaxer", atât timp cât au murit 80000 de persoane de cancer, pentru că nu au avut acces la tratament, pentru ca au închis spitale, pentru că pe unii internați i- au scos afară pe caldarâm, cum s-a întâmplat la Foișor. Autoritățile nu s-au pregătit sub nicio formă pentru acest val, nu există nimic în spitale și farmacii, așa cum există în țările civilizate. Ce să vezi, singura soluție e vaccinul!! De ce, că au făcut achiziții nebunești? Cum să nu te gândești la conspirații în condițiile acestea? În condiții de pandemie, drepturile individuale pot să fie puse pe hold? Serios? Păi vorbim despre drepturile fundamentale ale omului. Adică, de exemplu, un cardiac, un om bolnav de cancer, nu au același drept la tratament și la viață ca unul bolnav de Covid???? Că ăștia săracii au fost lăsați în voia sorții. Încă o dată SĂ VĂ FIE RUȘINE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *