Ep.23 💥 Ce a fost înainte de BIG BANG?

0
(0)

Urmareste aici toata #seriacool din care acest video face parte:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLcod69NUBSYiWVp2QL98wG0hTZYO1JL7X />Aceste videoclipuri sunt editate și conțin materiale precum animații/muzică realizate de Radu Ungureanu Grozea . ❗Instagram ► raduungureanu1996

🔸 DEVINO MEMBRU ►https://bit.ly/35Q8vXC
🔸 SPRIJINĂ ►https://patreon.com/cristianpresura

**Hei Lume!**

Comunitatea de Discord https://www.discord.gg/presura a lansat un nou concurs! Concursul se numeste Romania Reinventata si va dura 6 saptamani, pana pe data de Duminica, 25 Aprilie 2021! La acest Concurs, poate participa orice persoana peste 13 ani. Pentru a participa la Concursul Romania Reinventata, trebuie sa alegi o inventie romaneasca din anul 2021, din lunile ianuarie sau februarie si sa o prezinti sub forma unui clip video de MAXIMUM 3 minute. Video-ul in care tu prezinti inventia preferata va fi postat pe canalul de YouTube Lumea Explicata.

https://www.youtube.com/channel/UC5Pt_X7Ib_4UdMKWvbXV3FQ ]

Inventia preferata o alegi din Buletinul Oficial de Proprietate Industrială – Secţiunea Brevete de invenţie (Online) de pe site-ul Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM).

https://osim.ro/bopi/bopi-inventii/buletinul-oficial-de-proprietate-industriala-sectiunea-brevete-de-inventie-online-2021/

Sau, poti intra pe Comunitatea noastra de Discord, Link mai jos, iar un moderator iti va trimite un PDF cu toate aceste inventii, din care tu poti alege inventia preferata, pe care sa o prezinti in clipul video de maximum 3 minute!

O persoana poate participa la concurs atat singura – cu un proiect individual – cat si cu alte echipe, daca doreste, sau chiar si cu mai multe proiecte. O echipa este compusa din maximum 3 persoane. Proiectul video va avea Maximum 3 minute, si doua parti:

*** In prima parte, inventia aleasa este prezentata atractiv din punct de vedere vizual, pentru o intelegere cat mai usoara de catre orice persoana care urmareste video-clipul;

*** In a doua parte, inventia este explicata impreuna cu posibilele ei avantaje pentru mediu, societate, economie, industrie, si asa mai departe.

Pentru mai multe informatii si detalii, intra pe Discord si intreaba un Moderator, iar el te va ajuta cu toate informatiile necesare!
Asadar, Exerseaza-ti creativitatea si imaginatia ajutand la popularizarea celor mai noi inventii Romanesti! Cu ajutorul stiintei, putem construi impreuna o Romanie mai buna! Mult Succes!

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

3 Comments

  1. Eu consider că universul este un ciclu. Sa produs big bangul, materia sa împrăștiat, sau format galaxii, după, toata materia iar se adună într-un punct. Si din cauza asta, big bangul iar se produce.

  2. Supoziții, ipoteze, speculații și foarte, foarte mult SF. A sugera că Universul a fost produs din nimic, nu este decât o invitație la a crede în… magie. Ba chiar este mai rău decât asta, căci în cazul magiei ai cel puțin bagheta și jobenul, din care iese iepurele. În ceea ce privește ipoteza Big-Bang-ului, nu ai nici măcar atât. Deci, cum spune latinul: Ex nihilo nihil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *