Explorare spațlală. Rezultate concurs Discord

0
(0)

Acestea sunt rezultatele concursului Discord din vară în “Comunitatea Cristian Presura”: https://www.discord.gg/presura Felicitări tuturor participanților!
https://patreon.com/cristianpresura
https://www.facebook.com/presura
https://www.facebook.com/pg/stiintaclub/posts/
https://www.instagram.com/cristianpresura/
Cartea “O calatorie prin Univers”: t.ly/RkRED
Cartea Fizica Povestita: https://bit.ly/2YsKaAc

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

14 Comments

  1. In loc de proiecte de cercetare ale spatiului , eu as zice ca mai bine am investii bani in descoperirea unei surse aproape infinite de energie si prin asta ma refer la fuziunea nucleara , odata descoperita , sunt sigur ca ar fi mai usoara si cercetarea universului.

  2. Domnule Presura, cu tot respectul va rog sa nu mai faceti afirmatii ca Soarele este mai daunator ca Antenele 5G, cum puteti sa afirmati asa ceva? De mii de ani omenirea traieste sub Soare, Soarele este foarte binefacator pentru organismul omului cum puteti sa spuneti ca este mai nociv decat Antenele 5G?? Sunteti platit sa faceti asta sau este o manipulare mentala…. ma intrebam si sa va explic de ce. Yoghinul Devraha Hans Baba a trait 256 de ani si a stat in Soare. Apoi Tatwale Baba la 90 de ani arata ca la 30 de ani si a trait aproape dezbracat ca era retras din societate dar avea Sorele la dicretie si multi altii… de ce aparati Antenele 5G a caror frecventa strabat corpul uman opt centimetri, deschid celula si o fac poarta de intrare pentru orice virus, cancer etc? Sistemul cuptorului cu microunde pe care Hitler il utiliza impotriva evreilor, numit Raza Mortii este interzis in tarile dezvoltate, de ce? Deoarece frecventele lui dese fac din apa sau alimentul (care neaparat trebuie sa contina apa) sa aiba dupa incalzire apa moarta, adica spinul apei devine invers, dextrogir si face apa o apa a mortii. La fel fac si Antenele 5G prin frecventele pe care le emit asupra corpului omului. Omul este compus din 70-80% apa si aceleasi frecvente (asemanatoare cuptorului cu microunde) fac ca celula umana sa se deschida in fata oricarui virus, cancer etc cum puteti sa afirmati ca sunt bune si ca Soarele este mai rau decat Antenele 5G? Este foarte gresit sa nu ajutati oamenii, sa spuneti ca de mii de ani se traieste cu Sorele ca lumina si acum veniti dv un om care sa favorizati moartea celorlalti? Asa sa va ajute Dumnezeu in toata viata dv, cum faceti pentru cei de langa dv. Ioana Banda ma numesc (dar nu am canal de youtube de aceea il folosesc pe a prietenului meu) Multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *