Interviu cu Dumitru Prunariu 🚀 40 de ani de la zborul primului român în spațiu

0
(0)

Pentru prima dată, după mulți ani, ai șansa de a deveni astronaut! Tu poți fi prima femeie astronaut din România sau al doilea bărbat român care urcă în spațiu. Dacă ai un master în științele naturii (inginerie, matematică, etc.) sau științele medicale, ai profesat 3 ani (sau ești la doctorat) și cunoști limba engleză, înscrie-te în programul de astronauți ESA! Vor fi selectați aproximativ 15 astronauți, iar tu poți participa, deoarece Romania face parte din cele 20 de țări care contribuie la bugetul ESA: Mai mult, o poziție este deschisă pentru o persoană cu dizabilități. Aici este situl unde sunt detaliile și unde te poți înscrie:
https://www.esa.int/About_Us/Careers_at_ESA/ESA_Astronaut_Selection

🔸 DEVINO MEMBRU ►https://bit.ly/35Q8vXC
🔸 SPRIJINĂ ►https://patreon.com/cristianpresura

❗Discord ► https://www.discord.gg/presura
❗Instagram ► https://www.instagram.com/cristianpresura/
❗Facebook ► https://www.facebook.com/presura
❗Facebook page ► https://www.facebook.com/pg/stiintaclub/posts/
❗Asociația “Știinta pentru toți” ► https://www.presura.ro/

🔊 Spotify Podcast ► https://spoti.fi/3dbvYo6
🔊 MixCloud Podcas ► https://www.mixcloud.com/StiintaClub/

📙 Carte ► “O calatorie prin Univers”: https://bit.ly/3pdOfGp
📙 Carte ► “Fizica Povestita”: https://bit.ly/2YsKaAc
📙 Carte ► “Care e diferența dintre un copil și un laptop?” https://bit.ly/3h4auLZ

🔸Distribuie pe Instagram! https://joinsnippet.com

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

14 Comments

  1. Pleci după o legătură de ceapă, una de spanac, una de lobodă, una de salată și cîteva ouă să-ți faci o ciorbă și ceva garnitură la felul doi și puuuuffff te-am lovit ceva pe trecerea de pietoni unde totul este cu mult mai simplu darmite să te uşchieşti o tură printre stele. Deci în filmul Armageddon cînd intîlnesc cosmonaut rus și le spune astronauților american despre tehnologia cosmonautică este perfect adevărată. Astfel am pus în priză spionii români și uite camera, de unde ai camera ? Ya ne znayu. Despre incriere e simplu înscriețivă BĂ, adică și cosmogaunii aceștia vor avea nevoie de unii care să spele vase, să lustruiască, podeaua, vesela, tacîmurile, bocancii, de unii care sâ spele rufele să le calce, să ştergem cosmogaunii la fund, să desfund ghiuvetele, toaletele și așa mai departe LOL.

  2. Felicitari Cristi, ai reusitsa sa realizezi cel mai tehnico-stiintific interviu cu dl cosmonaut gl Dumitru Prunariu, care este extrem de generos in a ne impartasi de la fata locului info de prima importanta👍

  3. Mai bine intreaba daca au fost americanii pe Luna lol eu stiu sigur ca nu au fost, nu inteleg de ce Dumitru nu spune adevarul. Mai devreme sau mai tarziu de va demasca falsul americanilor si atunci Dumitre, munca ta va fi egala cu 0
    Uite o mica idee de analizat cu Buzz (al doilea care cica a pasit pe Luna) la min 8:29 in documetarul https://youtu.be/dTwz1H38vFI

  4. Zilele astea am văzut multe interviuri și emisiuni legate de aniversarea zborului in spațiu al domnului Prunariu. Acesta mi se pare cel mai reușit! La multe aniversari și de acum încolo!

  5. Uniunea Sovietică a trimis cîte un cosmonaut din fiecare țară satelit.Fară aceștia e greu de imaginat succesul rușilor in spatiu.Dintre toți Prunaru o fost cel mai bun.Rusii l or rugat să mai margă da el n o vrut.

  6. Concluzia: sa înveți limba rusa e bun pentru a ajunge in cosmos, dar asimilând-o ajungi sa fii reprezentantul bocancului bolșevic PSD. Și bolșevicii au rațiunea lor, transmisă de limba rusa, nenaturală creierului nealterat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *