Raspund la intrebarile voastre!

0
(0)

https://patreon.com/cristianpresura
https://www.facebook.com/presura
https://www.facebook.com/pg/stiintaclub/posts/
https://www.instagram.com/cristianpresura/
Cartea “O calatorie prin Univers”: t.ly/RkRED
Cartea Fizica Povestita: https://bit.ly/2YsKaAc

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

13 Comments

  1. Bună seara domnule Cristian, eu sunt în clasa a XII-a, materia mea preferată este matematica şi mi-aş dori foarte mult să învăț toată fizica dar nu ştiu nimic, nu am învățat niciodată la această materie. Nu mai fac fizica din clasa a X-a, nu îmi permite situaţia financiară să fac meditații şi voiam să vă întreb : Se poate învăţa fizica de unul singur ? Dacă da, mi-ați putea da nişte sfaturi cum aş putea face asta de unul singur ?

  2. Domnule Cristian urmarind acest live, si afland despre membership level Schrodinger sau Einstein , ma intreb daca ne abonam ne-ati putea invata cum sa preparam metanfetamina ca in serialul Breaking Bad ? ( bineinteles in scopul stiintei ) Intreb pentru un prieten .

  3. Am si eu o intrebare: cum este posibil sa masor intre borna minus ( minusul este masa ) a bateriei de la masina si sasiu masor 7 volti ,in acelasi timp intre borna plus a bateriei si sasiu masor 12 volti…de unde sint cei 7 volti ca normal trebuia sa fie zero volti..multumesc

  4. Bravo Cristi! Poți, de acum, să-l numești ,,Cristi Presură", poți să denumești canalul cum vrei, orice ai face sunt sigur că o să faci bine. Mulțumesc pentru conținut, mă ajuți mult în relația cu fiul meu(are 11 ani și f multe curiozități).

  5. Salut ! Cred ca numele canalului ar trebuii schimbat cu " Stiinta cu Cristian Presura" … Te rog sa mai faci videouri cu intrebari si raspunsuri live… Chiar avem multe intrebari si curiozitatii.
    Intrebare : Ce viteza trebuie sa aiba un corp(obiect) de 50-100 kg sa poata sa fie aruncat pe orbita ? ( corp aruncat cu sensul ca nu are nici un fel de sistem de propulsie pentru a iesi din atmosfera) ( sa zicem ca avem o prastie mai mare =)))))))

  6. Am o sugestie , cred ca binevenita pt dmv , daca ati putea sa aducti ca invitat pe doamna Dr . MIHELA GHEORGIU renumit profesor in domeniu fiziciii si chimiei biomoleculare ! am putea vedea ca medicina moderna s-ar putea schimba din temelii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *