TV 📺 Cum poate fi manipulată antimateria. Răcirea Doppler cu laser.

0
(0)

🔸 DEVINO MEMBRU ►https://bit.ly/35Q8vXC
🔸 SPRIJINĂ ►https://patreon.com/cristianpresura

❗Discord ► https://www.discord.gg/presura
❗Instagram ► https://www.instagram.com/cristianpresura/
❗Facebook ► https://www.facebook.com/presura
❗Facebook page ► https://www.facebook.com/pg/stiintaclub/posts/
❗Asociația “Știinta pentru toți” ► https://www.presura.ro/

🔊 Spotify Podcast ► https://spoti.fi/3dbvYo6
🔊 MixCloud Podcas ► https://www.mixcloud.com/StiintaClub/

📙 Carte ► “O calatorie prin Univers”: https://bit.ly/3pdOfGp
📙 Carte ► “Fizica Povestita”: https://bit.ly/2YsKaAc
📙 Carte ► “Care e diferența dintre un copil și un laptop?” https://bit.ly/3h4auLZ

0:00 Introducere
0:28 Intervenţie Digi 24
6:22 Despre racirea cu laserul

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

15 Comments

 1. Domnule Cristian Presura, nu sunt pregatit suficient in domeniul fizicii,.Neil deGrasse Tyson chiar specifica intr-un pocast cu ceva timp in urma desppre faptul ca, in urma cu 20 de ani scriam mesaje pe butoanele de la telefoane, acum suntem pe touch, si inca nu stim ce vom avea peste 20 de ani.

 2. Văleu! Citesc comentariile și mă inspăimânt. Unul (Stoica Daniel) o ia razna cu Anunnaki (ce legatură cu intervenția de azi?!), altul (A. Cimpoer) delirează scriind că "ceva ii spune" că "universul este piatră, rocă si apoi explodează" (!), un altul (M Seba), care "trage concluzia" ca "efectuel Doppler se aplică luminii" si după asta debitează nărozenii despre "conspirația" de la CERN si temină cu o cugetare care te dă pe spate : "Dar, ma rog, oamenii sunt o specie interesanta." Ca să nu mai vorbesc despre Tavi Ciobanu care ne informează ca "nu, pozitronii nu inseamna antimaterie, ci doar pozitroni si atat." Si toate aceste ineptii in doar câteva ore! Domnule Presură, ar trebui să vă consacrati câteva minute să le răspundeti că nu, Pământul nu e plat, că la CERN nu avem de-a face cu o adunătură de conspiratori, ca fizica ignoră ce spune Biserica, că Dvs nu sunteti chiar un naiv care vă lăsati manipulat și colportati minciunile de la CERN cum afirmă T. Ciobanu. Dacă nu le răaspundeti, chiar or să creadă că sunt inteligenti!

 3. Buna Cristi. Despre Nikola Tesla si experimentele lui poti face cateva materiale interesante. Se spune ca experimental a reusit transmiterea energiei electrice fara fire.

 4. Salut Cristian, te apreciez pentru ce faci, imi imaginez cat de multa munca este in spatele fiecarui clip…
  Uite o idee, poate o sa ti se para prosteasca, dar sunt foarte multi oameni care cred fel si fel de conspiratii cu privire la aceasta.
  Jocul de ruleta, oferit de cazinourile din toata lumea, o ruleta cu 37 de numere 36 +0 , cum se face ca, atunci cand oamenii incep si pariaza sume mai mari, bila reuseste si cade intr-un alt numar decat cele pariate de oameni, astfel incat pariul iese necastigator.
  Ar fi interesant de studiat, procesul prin care se poate controla acea bila a ruletei, astfel incat sa poata fi dirijata pentru a cadea intr-un numar ales (de algoritmul softului respectiv), pentru ca, la prima vedere, acea bila pare ca se invarte random, haotic, se loveste de diverse margini, si cade aleatoriu intr-un numar, doar ca, daca privesti atent, felul in care oamenii pierd banii, o sa constati ca, exista un soft care dirijeaza bila, nu este joc de noroc. 🙂
  O zi buna sa ai Cristian,

 5. Ce tare ! Cu pretul unui singur gram de antimaterie mi-as putea plati toata viata : intretinerea la Asociatie , facturile la curent electric si gaz , plus ratele la Banca . Dupa calculele mele mi-ar ajunge sa-mi petrec si doua saptamani de concediu la Focsani . In conditiile astea cum ai putea sa nu indragesti Fizica ?

 6. Cata abureala….. "Oamenii astia de stiinta" multa teorie si bat apa n piua sa si justifice finantarile dar de fapt nimic serios nu descopera. Ii auzi cu fel de fel de detalii idioate dar daca ii intrebi de practica sau sa ti dovedeasca nu. Teoriile sunt valabile pana la alta teorie si tot asa. Si l auzi si pe prelipceanu… "Revolutie in fizica". In capul tau revolutie de prostie.

 7. Ati putea face un clip in care sa vorbiti despre asa-zisa planetă Bârlad V1?
  PS: Sau despre existenta/inexistenta planetei Vertas 👀
  LIKE DACA VREȚI UN ASTFEL DE CLIP👍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *