1. Libertatea de exprimare și limitele ei: propagandă, fake news și discursul urii

0
(0)

Moderator: Ciprian Mihali

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

5 Comments

  1. Bună ziua! Un subiect frumos, curajos, normal intr-o societate cu adevărat democratică! Vă mulțumesc! Sunteți dintre cei care dau speranță! Dacă veți transforma acest subiect intr-un serial, am si eu o singură sugestie pentru a invita și pe Valeriu Nicolae Ciolan. Consider că ar putea completa aceasta imagine. Vă imbrățișez cu multă căldură!

  2. eu nu înțeleg ce vă tot mirați că șoșoaca este pe val , o vacă urlătoare care are 5% ! păi are că șoșoaca nu la băloșit pe iohanis , ca apoi să facă pe fataMare .eu am fost usr-ist până am văzut ce pupincuriști ați ajuns când erați la guvernare .
    cu aur ce aveți ? acolo sunt doar niște tâmpiți puși pe căpătuială , oportuniști jegoști . voi tot o ardeți aiurea cu "aur extremiști" aur și șoșoaca doar vorbesc de subiecte pe care voi vă faceți că plouă ….
    dacă usr își dă jos ochelari de cal poate mai are o șansă .

  3. Libertatea de exprimare nu exista . Lumea inca este complexata cand le arati adevarul si le explici niste treburi , frica bantuie si multa lume este tare in gura in fata televizoarelor si sunt experti in orice . In mediul public daca iti spui parerea se gaseste tot timpul cineva care sa te injure sau sa iti raspunda cu ura !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *