12. Dezbatere finală: Cum vrem să arate o Românie educată și avansată? (24 august 2022, 19:00-21:00)

0
(0)

Maratonul Educației – Ziua 2

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

7 Comments

  1. Va rog sa prezentați actualității în obținerea de energie ieftina din apa, soare, magnetism. Avem nevoie de soluții pt a scăpa de terorizarea preturilor practicata de o elita

  2. Ar tb mințile luminate sa faceți o universitate practica. Concret orice om.ar tb sa știe agricultura de subzistenta, sa construiască o casa, sa aibă noțiuni de chimie, fizica, biologie aplicata. Totul este atât de teoretic încât după 12 și. adesea, 15 ani de școală tinerii nu știu nimic practic. Proiecte de tara care sa înceapă din școală, habar nu mai avem care sunt atuurile acestei tari, ce perspective de cariera au tinerii, ce direcții de dezvoltare exista ?

  3. Buna seara. Ma bucur sa vad oameni cu nivel de educație de invidiat (de cei cu studii medii și blindati de diplome universitare cumpărate) care reușesc să aducă în dezbatere publică problemele reale ale învățământului. Va rog sa continuați sa umpleți spațiul public cu valori autentice. Multumesc domnilor Presură și Mihali care au reușit să găsească o soluție prin care să evite controlul și cenzura impusă de aceasta clasă politică de oameni submediocrii. Manelizarea populației a ajuns până în fruntea structurilor statului. E inacceptabil ca prim-ministrul și mulți oameni din guvern și parlament să fie agramati, incapabili să constuiasca o fraza cu un mesaj clar și coerent. Pe cine pot păcăli acești bâlbâiti ca au obținut doctorate în urma activității lor intelectuale? Poate pe ei, dar nu pe cei care știu cum se muncește pentu a putea susține o lucrare de doctorat.Ma bucur sa vad ca mediul academic începe să nu mai accepte dilatati și impostori. Va rog sa continuați. Societatea are nevoie de repere.

  4. Ușor ușor se duce canalul spre desființare. Video-uri foarte lungi, boring, lipsite de esențial. Subiectele de astrofizica de maxim 30 de minute sunt mult mai atrăgătoare și trezesc interesul tinerilor și nu numai. Pacat.

  5. Se vede că sunteți români, educați de școala românească. Voi vă uitați vreodată la canalele de YouTube ale marilor universități? Nu cred…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *