7. Lumina (partea I). Măsurăm în bucătarie viteza ei!

0
(0)

Putem continua discutia pe cel mai mare canal de Discord din Romania: “Comunitatea Cristian Presura”: www.discord.gg/presura In fiecare zi de la 20:00 avem discutii interesante pe canalul de voce!

Cartea “O calatorie prin Univers”: t.ly/RkRED
Cartea Fizica Povestita: https://bit.ly/2YsKaAc
https://patreon.com/cristianpresura
https://www.facebook.com/presura
https://www.facebook.com/pg/stiintaclub/posts/
https://www.instagram.com/cristianpresura/

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

14 Comments

  1. 12:44 franjele de interferenta sunt glitch-uri (bug-uri) in reteaua Matrix :))) daca stau sa ma iau dupa teoria ca traim intr-o lume simulata.
    Cat despre cuptorul cu microunde nu am asa ceva ca e mai ieftin la gaze 🙂 si inteleg ca este o cusca faraday ca sa nu fie periculoase microundele, desi am lucrat o perioada pe o plaja de la noi cu 10 ani in urma la un fel de fast-food si incalzeam hot-dog la greu si aveam dureri de cap de cate ori lucram acolo (poate o fi fost de la stress nu am de unde sti sau de la un cuptor cu microunde primitiv pe atunci) dar de curiozitate intreb, exista vreo energie reziduala nedorita care sa ramana in alimentele incalzite sau nu ramane nimic rezidual si e perfect sanatos sa mananci mancare incalzita la el ?

  2. Domnul Presura, am uitat sa va spun, poate nu pare important dar un fragment dintr o carte de a dumneavoastra a apărut intr un model de evaluare nationala.

  3. De unde gasiti atata energie sa le faceti pe toate… pe bune….sunt oarecum apropiat de varsta dumneavoastra…si mi.as dori sa am atat de multa forta in a face lucruri…dac aveti o reteta va rog sa ne spuneti si noua…😄

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *