Capra cu trei iezi. Cine este criminalul? Partea a doua.

0
(0)

Cosmin Ungureanu vine cu a doua parte din misterul povestii “Capra cu trei iezi”. Prima parte se gaseste aici: https://www.youtube.com/watch?v=7QoqRrlakX4
Va puteti deja abona la noul lui canal de youtube “Stiinta si povestile”, care se gaseste aici:
https://www.youtube.com/channel/UCBzdMgcAJ89DalSfKrc7W2Q In curand veti gasi acolo stiinta din spatele altor povesti cunoscute.

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

15 Comments

 1. De ce ai fața asta de copil bătrân?Ai și voce de copil și tu si prietenul tău Cristian, sunteți doi copii bătrâni.Când vă maturizați? Din cauza asta veniți cu poveștile astea, pentru că nici la vârsta asta nu le-ați inteles.

 2. Conținutul e ok. Însă ți-ar trebui mai mult exercițiu de a vorbi.
  Pentru a mă pregăti să țin un discurs, mi-am pus laptopul în față și m-am înregistrat. După vreo 10 repetări am ajuns la un discurs ok

 3. Pai nu a fost o crima fiindca iezii nu sunt reali, ei sunt doar in acel univers fantastic in care lupul poate imita capra, asa cum si capra poate sa plece la piata. Este bine ca domnul Presura s-a delimitat de prostia asta.

 4. io cred ca, capra a filtrat cu lupu cand au trecut apa cu barca si varza ,si sa scape de responsabilitati si-a lichidat iezii, dar ne-find nimeni martor decat Ion Creanga care statea pe-o craca si privea scena ,,, tare inclin ca i-a fost foame dupa o poveste asa lunga.

 5. Tot nu îți iasă rezolvarea asta, dacă e sa o iei ca la carte tre sa ții cont și de martorul crimei… Altfel experimentezi degeaba cu sunete de capre etc.. 😂Părea mai funny la început dar deja începi sa aberezi asa puțin..

 6. Civilizația popoarelor stă în capacitatea omului de a se adapta la secolele viitoare, iar de multe ori tradițiile trag anumite specimene labil mintale în trecutul ancestral (vânătoarea este un instinct de animal primar sau primate).😈😉😆👹 Anumite "povesti" si obiceiuri ține mentalitatea agățată în trecut. (((((

 7. Domnule Ungureanu, ne puteți spune ce specializare aveți în domeniul fizicii? Și ne puteți recomanda o lucrare de popularizare a fizicii acustice (dacă există)? Mulțumim!

 8. singurul videoclip de pe acest canal pe care l am vazut pe "repede inainte"… defapt vazut este mult spus pentru ca, totodata, este singurul pe care nu l am vazut pana la final, opridu ma la minutul 17… 17 minute irelevante… daca ne povesteai despre analiza sunetului, a spectogramei etc, intr un alt context, ar fi fost mai fain… asa am auzit cateva explicatii absurde si un barbat cum behaie la camera

 9. Cei care se ocupa cu muzica se impart in doua categorii: unii sunt muzicieni ceilalti se numesc muzicanti.
  Cei care se ocupa cu fizica se impart si ei in fizicieni repectiv youtuberi (cu accent pe penultima silaba).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *