Ce lucruri studiate sau produse în spațiu pot fi utile pe Pământ?

0
(0)

Ce este înseamnă explorarea spațiului pentru omul rămas pe Pământ? Cum a făcut explorarea spațială viața noastră mai bună până acum? Cum poate contribui ea la a ne face viața mai bună în viitor? La aceste întrebări și altele din același domeniu ne va răspunde Ioana Cozmuța, cercetător și antreprenor, fondatoare și CEO al G-Space, o platformă care își propune să revoluționeze producția de materiale în microgravitație, într-o discuție LIVE moderată împreună cu Ada Roseti miercuri de la ora 21.00, aici https://www.youtube.com/watch?v=ANPEUgrsxX0. />Dacă ai curiozități legate de cercetarea și producția de materiale în spațiu, pune o întrebare aici și, dacă întrebarea ta va primi răspuns în cadrul emisiunii, poți câștiga o carte de la Editura Humanitas.

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

8 Comments

  1. min 8:108:14 , v-ați lăsat induși în eroare de Anul Revoluției (1990) și ați calculat "salop", 30, cca, pînă azi, la care ați adăugat cei dinainte de anul 2000, adică, 40(cca)… și v-au "ieșit" peste 70 de ani, în loc de 65, cît sînt în acest moment, MARTIE, 2023, de atunci. – Ați "ÎNcălecat" peste calupul de 10 ani, dintre 1990-2000. Este "o scäpare" omeneascä , O FARSĂ sau ȘAGĂ, prin care se mai distrează cu noi, MARELE NOSTRU STĂPÎN, CREiERUL😇, prin SUBCONȘTIENTUL LUI; dar Fizica este RăbDăToAre😉
    Un astfel DE MOMENT , ne demonstrează CÎT SÎNTEM DE VULNERABILI, și ne atrage atenția, cu cîtă acribie/perseverență, trebuie sa ne "stăpînim"/SUPRAVEGHEM SUBCONȘTIENTUL" , pentru a nu da ocazii la scăpări grave. Cînd STRESUL NENATURAL PUNE STĂPÎNIRE PE CREIERUL NOSTRU, ABIA ATUNCI (ca în acest început de mileniu III, pe Mapamond) ne putem considera cu adevărat specia OM, în pericol.
    ☀️ LăsÎNd la o parte glumețul subconștient, cu șaga de mai sus, ÎMI EXPRIM AICI, CEA MAI MARE RECUNOȘTINȚĂ PENTRU MINUNATUL CRISTIAN PRESURĂ, ȘI MĂ PLEC ÎN FAȚA EXTRAORDINAREI SALE DĂRUIRI, ÎN SLUJBA ADUCERII(!!) OBȘTEI, A FIECĂRUIA DINTRE SEMENII SĂI, LA NIVELUL ȘTIINȚEI CARE REVELEAZĂ FIINȚA OMNEASCĂ : "VIAȚA(noastră, pe Pămînt) ÎN UNIVERS" , cu tot ce este mai Bun și mai Frumos!
    FELICITĂRI CRISTIAN, FIU DE NĂDEJDE, ȘI MULT NOROC DE INSPIRAȚIE ȘI PUTERE DE CREAȚIE, CU SĂNĂTATE!
    SĂ SUZIM NUMAI DE BINE ȘI DE BUN!

  2. dacă heliocentrismul este pomovat cu atâta fervoare nu înseamnă că geocentrismul este perimat şi oamenii care cred în Dumnezeu sunt retrograzi. Poate într-un material viitor ne explicaţi de ce nu este vizibilă din avion curbura pământului şi cum e cu centura Van Allen. Doamne ajută!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *