Ce mai este curajul public? Invitat: 𝐂𝐢𝐩𝐫𝐢𝐚𝐧 𝐌𝐢𝐡𝐚𝐥𝐢

0
(0)

“Îmi doresc ca acest volum să transmită celor curioși o formă sau alta de curaj public în lupta pe care trebuie să o ducem zi de zi cu manipularea, cu neînțelesurile fabricate de industriile politice, mediatice sau comerciale, cu seducțiile răspunsurilor facile, cu toxicitatea infodemiilor, dar și cu inegalitatea, cu discriminarea, cu rasismul, cu ura sau cu violența din spațiul public. Dacă vrem să construim o societate dreaptă pentru cei care vin după noi, în care copiii de azi să poată duce o viață decentă și în care să-și poată împlini visurile, fără a fi nevoiți să-și părăsească țara de îndată ce ajung la majorat, asta nu se poate întâmpla decât mizând pe valorile solidarității, ale onestității și ale curajului adevărului.“
𝐂𝐢𝐩𝐫𝐢𝐚𝐧 𝐌𝐢𝐡𝐚𝐥𝐢, “𝐃𝐢𝐜𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐫 𝐢𝐥𝐮𝐬𝐭𝐫𝐚𝐭 𝐝𝐞 𝐞𝐝𝐮𝐜𝐚𝐭̦𝐢𝐞 𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥𝐚̆”,
𝐂𝐮 𝐝𝐞𝐬𝐞𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐃𝐚𝐧 𝐏𝐞𝐫𝐣𝐨𝐯𝐬𝐜𝐡𝐢
Editura Humanitas
https://www.libhumanitas.ro/dictionar-ilustrat-de-educatie-sociala-ciprian-mihali-hu003500-1.html

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

12 Comments

  1. Mulțumesc domnule profesor ,va urmăresc cu interes .mai îmi faceți lumină…pt.cand voi pleca în liniște sper în lumină, când va fi pana atunci mulțumesc creatorului ,că îmi dă răbdare sa ascult ,sa înțeleg…mulțumesc .dă sunt perioade mai pline de energie, altele….

  2. Felicitări, doi oameni de valoare. Pe vremuri era suficient să fie o mică masă de elite care efectuau schimbări acceptate tacit de mase pentru că recunoșteau diferenta de valoare. Acum schimbările sunt mai greu acceptate pentru că maselor li s-a creat iluzia că și ei au o valoare intrinsecă și în consecință ca să se afirme trebuie cu orice preț să îi combată pe primii. Voi lua și această carte a d-lui profesor, dicționarul a fost la înălțime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *