Ce ne spun meteoroizii despre viitorul Pamântului?

0
(0)

LIVE, joi de la 21:00 aici: https://www.youtube.com/watch?v=xBkiuym0DQo&ab_channel=CristianPresur%C4%83

Meteoroizii se ciocnesc cu atmosfera Pământului în fiecare zi. Află ce
ne pot învăța aceste impacturi despre riscurile întâlnirii cu un asteroid, împreună cu Simon Anghel, cercetător în cadrul Institutului Astronomic al Academiei Române, specialist în științe planetare. Urmărește LIVE discuția moderată împreună cu Ada Roseti joi de la ora 21.00, aici https://www.youtube.com/watch? . Dacă ai curiozități, pune o întrebare aici și, dacă întrebarea va primi răspuns în cadrul emisiunii, poți câștiga o carte de la Editura Humanitas.

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

10 Comments

  1. Eu zic că suntem în mare primejdie nu trebuie să cobim că ne ajung din urma toate asteroidele, asa cum s-a întâmplat cu Max Planck ziua următoare declarațiilor dv de încetare a ostilităților către Pământ a oricărui asteroid și cometa pe un viitor nedeterminat.

  2. Ce parere ai despre evenimentele Near-Death Experience? Ca s-au intamplat unele lucruri care nu se pot explica, de exemplu o persoana care a intrat in stop cardiac si a fost resuscitat ,a putut sa vada si sa auda lucuri care teoretic nu putea sa le vada sau auda pentru ca era mort ca i se oprise inima ,dar el cand a revenit ,povestise exact ce vazuse sau auzise chiar si din alte incaperi in care nu a fost. Este vreo logica pentru acest lucru?

  3. Domnule Presura, am o nelamurire in legatura cu inversarea polilor magnetici ai pamantului. Este adevarat ca aparatele electrice vor fi distruse in mare parte? Inversarea aceasta a polilor e un lucru asa violent? Daca da, cum ar fi posibil? Cum o sa resimta oamenii acest fenomen natural pana la urma al pamantului?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *