De ce nu are flacara umbră?

5
(1)

Interventia mea in cadrul emisiunii “Jurnalul de Stiinte” de la Digi TV, in ziua de 10 mai 2019. Emisiunea “Jurnalul de stiinte”, prezentata de Teodora Safta, se poate urmari In fiecare vineri, de la ora 19:00, la Digi World si in reluare sambata, de la ora 15:30, la Digi24.

Facebook – https://www.facebook.com/presura
Mixcloud – https://www.mixcloud.com/StiintaClub/
Instagram – https://www.instagram.com/cristianpresura/?hl=en

In fiecare joi, de la ora 13:20, Radio Romania Cultural, “Stiinta in cuvinte potrivite”

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

7 Comments

  1. Ai sa mori tu ca flacara nu are umbra?…si daca reusesc sa iti fac o filmare sa vezi ca are umbra ce pierzi?…
    Nu cumva in urma reactiei chimice de ardere care elibereaza vapori de apa,CO2 si alte minuni aceste elemente opresc o parte din lumina?…adevarat nu se formeaza cine stie ce umbra dar se formeaza…
    Pentru cine nu ma crede sa aprinda o lumanare sa stinga becul din camera si sa bata cu blițul de la telefon pe un perete alb mat…o sa vedeti umbra…

  2. Cine vrea să știe ce înseamnă fizica trăită să vadă serialul Cernobal, este cutremator, înțelegi ceva despre fizica nucleară dar și ce a trăit o generație care nu a fost informată doar a respirat aerul contaminat..

  3. Asta înseamnă să ai spirit didactic 😊 Să fii capabil să raspunzi cu rabdare chiar și la intrebarile "stupide" așa cum o face domnul Cristian Presură. Respectul meu pentru dânsul și sper să continuie să "predea" cât mai mult de acum incolo 😊 Majoritatea elevilor nu au avut parte de adevarate lectii de fizică la scoala, ci mai mult de "oră liberă", "copiati din carte" și "teste" din materia pe care profesorul nu a explicat-o… Aceasta este realitatea tristă in care trăim și motivul pentru care atât de multi tineri "fug" de fizică, care este in realitate o materie frumoasă și fascinantă.

    Mult succes mai departe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *