Deschis la cercetare: Ecologie acvatică alături de Bogdan Drugă

0
(0)

Pune o intrebare si castiga o carte de la Humanitas! Joi seara seara la 21:00 e din nou „Deschis la cercetare” si va astept alaturi de Ada Roseti si invitatul nostru, Bogdan Druga, pe https://www.youtube.com/watch?v=Oi9cL8s1SB8. Vom vorbi despre sistemul care produce peste 50% din oxigenul pe care il respiram si despre contributii romanesti la cercetari de varf.

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

4 Comments

 1. Multumesc! Stiam ca algele produc si ele oxigen pe langa paduri, insa nu stiam ca in cantitate mai mare decat padurile; de asemenea nu stiam ca algele sunt printre proto-organisemele planetei.

 2. si se trage cncluzia si acele liste da dar studii….mai dar bun simt daca tot discutam si facem sedinta…. de bun simt ma refer si cu bun simt casa fim c o r e c t i si drepti de cind are vechime de director al cele mai inalte ca importanta istitutii ceva s t i e si administratie ca a a s c u l t a t si el ca si nicolae ceausecu ce i s -a recomandat da……… a a s c u l t a t si a si inteles ce auzea da ?

  · Răspunde · 1m

  Romeo Lucian Popa

  Romeo Lucian Popa

  ludovic spiess……..si altii nu aveau studii de cometenta dar eu stiu m i e nici nu mi s-a prous sa fie schimbati din functie si cine din imagine nu avea…..?

  · Răspunde · 1m

  Romeo Lucian Popa

  og medicina de familie sa prescrie si lecitina cu cit functia este mai nefunctionala adica si declin competente si cu lecitina ca medicatie ..sau pentru eventuale stari amnezice la cele importante in functionalitate……

  · Răspunde · 1m

  Romeo Lucian Popa

  APROPO va reamintesc minterul se numea tot z e c i de ani de interne si a devenit de afaceri ca era in limite legale superire apoi si ilegale tigareta benzenurile si altele tot publicate si astea ilegale ca afacerile unora din minister cu si ocazia si rezolutie se chema sau se numeste O N U de embargou cu produse petrliere si ce sa vezi acte se apuca si da si din ministerul roman ei dar normal nu doar roman sa ca s-au apucat de afacerile cu vacaritul si asta vacaroiu da asa instabil de scurta durata si asta primul dintre ministri nu ca nu avea cum vacaritul sa dureze mult in functie tot nefunctionala si asta..si altii ca a fost imbulzela sau imbuluceala la cine sa fie primul dintre ministri dupa 1990 da a fost nu ca nu doar in romania imbulucela la primul apoi a fost la primariii cu primul dar g o s p o d a r se numea primmarul si aici a fost imbulucela …. cam nationala care a fost primul la revolutie , care se misca primul sau care este rpimul ori in muzica ori in asta gospodarestile acum ea si ele se uitau care este primul acum ea si ele aveau deja notiunea de gospodarie si gospodarela … si priveu ca au vazut si cocoselul unele la citiva il si vazusera dar primul ramne tot primul si gospodar in gospodareala si vacaroiu ca si el a fost o data primul ea stie si ele stiu unele credeau ca este primul dar s-au dezmins a au dat dezmintire in astea gospodarestile ca primul ea si ele au tot dat dezmintiri o fi primul dar o luam cu coada ca in gospodarestilei e cam de la coada se ia primul ce are si coada ….. da ea si ele asta cu primul gospodar acilea ele se pote afirma ele au avut obiectii gospodaresti ….

  · Răspunde · 4m

  Romeo Lucian Popa

  eu da ca dupa posibil nu am avut ce face in scris ma refer ca eu cam ori ce este decizie as se preia.si scriu cine mai solicita funtie in institua prezidentiala… stii eu le am foarte rar cu numirea dar le am cu cine merita si este de o minima competena daca se mai inscrie cineva pe merite ma refer…. si asa scriind mai mai pe verificate la imbulzela ba a a fost si cintarile copiilor si astea au fost deci sunt ramase in arhivele despre copii uni au ajuns mai marisori si vreu sa fiu presedinte ca si ei ….au fost …pe liste s-au insris apoi celelatele ..vreau mai mai era asa un v r e a u curtile regale se cazneau ca ele cind fac sau nasc dar nu se fac ca nasc… mai caznela vreu primarie vreau ministeriale vreau… si si studii vreti sau studiile sunt doar la balet desen muzica……….. cam atit sa nu rezumesc aprofundat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *