LIVE: Despre arta digitala cu Radu Ungureanu

0
(0)

Radu Ungureanu este editorul video al acestui canal.

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

6 Comments

  1. Orice am jucat, dupa cateva ore daca observam ca nu mai am randament, nu mai eram concentrat si faceam greseli din ce in ce mai des, ieseam din ele. Pt. mine, nu cred c-am fost dependent de vreun joc.
    Fara nici o legatura cu invitatul, mi se par complect inutile RGB-urile; bani aruncati aiurea, un moft de moment.

  2. Destul de vag contentul în legătură cu titlul. Un subiect atât de interesant mai ales în contextul actual in care nu avem formatori și nici scoli care sa formeze studenti la un anumit nivel cerut de piețele actuale de entertainment in zona digitala. Informațiile prezentate în acest video sunt similare cu cele ale unui quiz de pe Instagram sau Facebook. Chiar vreau sa cred că pe lângă întrebările primite sunt oameni reali interesați de acest subiect și care nu caută un răspuns atât de vag pe care îl poți găsi pe miile de siteuri. Mult mai interesant ar fi fost un subiect pe tema asta în contextul nostru actual și care sunt barierele prezente la nivel de educație, oportunități, industrie.

  3. Deci trebuie neapărat să vă uitați la filmul mentionat de Radu ,, Climax'' este cel mai genial pe care l am văzut , după film m am uitat și la alt film Enter the void de la Gaspar Noe , regizorul care a făcut climax
    Niste capodopere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *