Vaccinuri: întrebările care ne provoacă teamă

0
(0)

🔸 DEVINO MEMBRU ►https://bit.ly/35Q8vXC
🔸 SPRIJINĂ ►https://patreon.com/cristianpresura

❗Discord ► https://www.discord.gg/presura
❗Instagram ► https://www.instagram.com/cristianpresura/
❗Facebook ► https://www.facebook.com/presura
❗Facebook page ► https://www.facebook.com/pg/stiintaclub/posts/
❗Asociația “Știinta pentru toți” ► https://www.presura.ro/

🔊 Spotify Podcast ► https://spoti.fi/3dbvYo6
🔊 MixCloud Podcas ► https://www.mixcloud.com/StiintaClub/

📙 Carte ► “O calatorie prin Univers”: https://bit.ly/3pdOfGp
📙 Carte ► “Fizica Povestita”: https://bit.ly/2YsKaAc
📙 Carte ► “Care e diferența dintre un copil și un laptop?” https://bit.ly/3h4auLZ

🔸Distribuie pe Instagram! https://joinsnippet.com

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

11 Comments

  1. Doamna Alexiu a vorbit la modul general,însă nu ați menționat cea mai logică și coerentă temere la adresa vaccinului:bolile autoimune.Dacă avem deja anticorpi,și,prin vaccin,devin prea mulți și încep să facă probleme?După cât timp se oprește producția proteinei Spike la nivelul celulelor noastre?Dacă limfocitele T,care au ca rol inclusiv uciderea celulelor infectate,observând proteina Spike la suprafața celulelor sănătoase,le atacă și pe acestea?
    Vă mulțumesc anticipat!

  2. Întrebare! Cam cați ani s-au urmărit efectele acestui vaccin? Nu ne obliga sa-l facem, ne vor constrânge! Vrei sa ieși din tara? Vaccin! Vrei sa muncești pe undeva? Vaccin! Asa ne vor vaccina pe toți pana la urma!

  3. Uitându-mă prin comentarii, am descoperit că majoritatea sunt niște struți cu capul bine înfipt în media și cu curu' în sus, expus la orice "tratament", care refuză să-și scoată capul de acolo, măcar din când în când, să se uite în jurul lor și să vadă REALITATEA. Realitate care în mintea lor ocupă un loc secundar, fiind eclipsată de mediul virtual, pe care îl consideră real. Viața reală fiind considerată un joc sau film, de către aceștia.

  4. Presura Cristian! Propagandist nenorocit ! Cine te impiedica ma sa ti faci cate vaccinuri vrei tu ? De ce ne obligati pe noi ?! Asta este problema ! Esti atat de fals ca si ranjetul ala al tau .

  5. Vaccinul morții produce leucemie lentă datorită faptului că conține foarte multe reziduri în el. Conține 4 liste.. Fiind analizat și publicate în unele tari europene.. Program de depopulare.. 2020 anul terorismului global prin lansarea războiului bacteriologic cu arme bacteriologice și chimice din laboratoarele militare. Genocid global. Crima organizată împotriva populației.

  6. Bravo domnilor doctori… pe mine unu nu ma veti convinge sa ma vaccinez ! Eu nici vaccinul pentru gripa nu il fac ! Nu iau medicamente am 32 de ani sj nu am pus pe gura nici macar un medicament . Sunt crescut la casa , veneam acasa cu picioarele ude de la sanius si unde era balta mai mare acolo intram si eu si tot nu am avut nevoie se medicamente si spitalizari ! Corpul uman isi face singur anticorpi nu trebuie stimulat , copii mei au fost respinsi de la gradinita pentru ca nu aveau vaccinurile facute bai jevuri umane ati pierdut in instanta si copii mei sunt la gradinita fara vaccinuri si sunt bine sanatosi . Discriminari si obligatii pentru ce ? Ba fratilor au murit parintii , bunicii si fratii nostri in 89 iar voi stati ca niste lasi in casa si il lasati sa va distruga viitorul la copii , sa va puna masca la gura , sa va ingradeasca toate drepturile pentru care altii au murit pentru libertate ? Rusine sa va fie si meritati soarta !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *