Premiul Nobel în fizică 2019

0
(0)

Aici ajuti pe Patreon: https://patreon.com/cristianpresura Cumpara Fizica Povestita aici: https://bit.ly/2UUG4nC In fiecare zi lucratoare, de la 18:30, stau de vorba (voce) pe Discord: https://discordapp.com/invite/cristianpresura Oricine imi poate pune intrebari.

Social media: https://www.facebook.com/presura
https://www.facebook.com/stiintaclub
https://www.instagram.com/cristianpresura/

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

9 Comments

  1. Noi nu știm dacă pământul e plat sau rotund?Știm aproape sigur ca misiunile Apollo sunt fake nu avem un film sau o poză cu pământul din spațiu decât o sumedenie de poze photoshppate făcute pe calculator nu știm dacă gravitația este o forță după spusele lui Newton sau un efect al deformări spațiu -timp nu știm dacă Universul cauza efect a lui Enstain e adevărat sau sa înșelat profund trebui sa credem toate prostile cu big -bang totul a pornit de la un nimic care a făcut explozie cândva și după explozie ar trebui ca universul sa încetinească dar ce sa vezi el accelerează. .și câte și mai câte nonsensuri. .Și acum ce sa vezi pt ce se acordă premiul Nobel. .O planetă la distanță uriașa. .care poate susține viața e de râsul plânsului această pseudo știință promovata din interes financiar!

  2. !!! INTREBARE !!! Am gasit cateva metode pentru a obtine energie electrica verde sau bio, fără consum de carburant, DE CE AVEM NEVOIE DE CENTRALA NUCLEARA? CE NE POATE CONTAMINA RADIOACTIV, IN CAZ…… CAND SUNT ATATEA METODE ( BIO )” ??? Fără abur, fum, combustibil, etc, care in cantitate mare sau mica, polueaza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *