Cristian Presură, CORIGENT LA FIZICĂ

0
(0)

A absolvit Colegiul Național „Alexandru Lahovari” din Râmnicu Vâlcea în 1990, Facultatea de Electrotehnica București în 1995, iar apoi Facultatea de Fizică a Universității din București în 1998. În 2002 a obținut doctoratul în fizică la Universitatea Groningen din Olanda, unde a caracterizat proprietățile optice ale sistemelor corelate de electroni. Rezultatele sale s-au concretizat în lucrări publicate în reviste de specialitate: Physical Review B, Physical Review Letters și Science. În prezent este cercetător la compania Philips, Olanda.

Darkest Child by Kevin MacLeod este licențiată în baza unei licențe Creative Commons Attribution license (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/)
Sursă: http://incompetech.com/music/royalty-free/index.html?isrc=USUAN1100783
Artist: http://incompetech.com/

Ne ar ajuta mult orice fel de sustinere. Multumim anticipat!

Patreon- https://www.patreon.com/Stelarium/overview
Paypal- https://www.paypal.me/Stelarium
Mail- fabricadestele@gmail.com
Instagram- https://www.instagram.com/stelariumchanel/

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

13 Comments

  1. Eu urăsc limba rusă , din cauza profesoarei care mă umilea pană mă făcea să plâng , doar din simplul motiv că în familia noastră nu se vorbea limba rusă și nu o cunoșteam la fel de bine ca colegii mei .

  2. Aici m.ai pierdut…l.am vazut la Buhnici si a fost varza…pt mine ne fizician…sa vb prostii poate orice cititor de toate…insa sa aberezi sf doar unul ca asta poate…p.s…Poporul Roman a trait mii de ani crezand intr.un Dumnezeu…cel putin de la Daci in coace…si vine acest constipat mintal sa ne invaluie cu sf.uri…este de toata jena…asa ca daca te.am suparat imi cer scuze insa pt mine Adevarul miilor de ani pe aceste Plaiuri inseamna mai mult decat fizica lui halucinanta…in rest Numai de Bine…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *