Sarbatorim 50 de ani de la aselenizare!

0
(0)

In direct cu Claudiu Tanaselia. Vino in comunitatea noastra de pe Discord: https://discord.gg/zvyxYFD
Suntem deja mai multe e o mie de prieteni, interesati de fizica.

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

13 Comments

  1. aloo lume asta e un gandac mincinos platit de guvern si masonerie, numai un imbecil cretin ar crede ca nasa a ajuns in 69 pe luna cu acel cazan , nu au cum sa treaca de centura van allan, si chiar nasa a zis ca nu au tehnologia necesara sa treaca de centura !!! dar in 69 cum au avut-o ?!?!?! mai sunt si alte straturi ce depasesc 2000 de grade celsius, cercetati atent ce nivel de protectie avea caruta aia de modul :))) iar buzz aldrin e video pe youtube, cand e intrebat de o fetita de ce nu a mai ajuns omu pe luna i-a spus cu un zambet frumos ceva de genu, pai vezi tu draga mea , adevaru e ca noi nu am fost niciodata pe luna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. O dovada concreta ca au ajuns pe Luna in 1969 e materializata in mostrele trimise de Richard Nixon tuturor natiunilor ca semn ca ceea ce au realizat americanii apartine umanitatii. De altfel, 4 mostre se gasesc in Royal Museums Greenwich iar compozitia chimica a acestora demonstreaza ca provin de pe Luna.

  3. baaaa prostilr ce plm vedeti ma la mascariciu asta ?? aa stai si voi tot mascarici sunteti ti ai dreacu de prostii dreacu !! asta e un gandac platit sa minta !!!, nasa a afirmat de multe ori ca nu au tehnologia necesara sa treaca de centura van allen, voi chiar credeti ca acel cazan ruginit a ajuns pe luna ??? baaa tiai dracu de prosti !! de asta geme tara asta din cauza prostilor ca voi ca va pacalesc astia de 2 mii de ani de la imperiu roman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *