#shorts Război în Ucraina!

0
(0)

Cuvinte profetice, spune ieri. Urmareste toata intalnirea cu fostul ambasator Vasile Popovici aici: https://youtu.be/-QAD_NYVc3M Seria “Arhivele viitorului”

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

15 Comments

  1. nu cred ca lui putin numai de asta ii arde acum, ori cine care are ceva creier macar cat o nuca, in cazul de a fi presedinte sa se gandeasca numai la ocupatii teritoriale fara sa se gandeasca la urmari. eu cred ca ,ca sa poti tine armele intrun loc ,nu rasfirate creezi mini conflicte.

  2. Nu este adevărat ca Rusia ataca Ukraina, sunt numai știri false la Știri, America cu Nato vrea să deie lovitura de stat în Rusia, Așa cum a făcut cu România, și cu Orientul Mijlociu, Să nu uitați asta că America, a destrămat țările Orientului, și știți m-ai departe ce sa întâmplat.

  3. Cam așa este, putinu și strategii săi au realizat că occidentul este umpic mai sissy decât ei când vine vorba despre un atac puternic și chiar și nuclear și de aceea ei forțează nota!

  4. Domnilor sunteti copii? De orice parte va aflați nu uitați ca războiul aduce doar moarte , ura, griji si neajunsuri tuturor. Cu ce drept poti suprima viata altora? Cine a inebunit sa aduleze pe acest macabru trambitas al mortii? Sa – i gaseasca zcuze? Scuzele nu există! Nu exista da dar… Da dar și… Maine si tu poti sa ajungi in situatia ucrainienilor. Încetați sa fiți masa de manevră a celor care viseaza imperii. Încetați cu revansele, incetati cu ura, incetati sa rescrieti istoria asa cum o gândiți si intelegeti voi. Ea este asa cum este. Fiecare trebuie sa aibă dreptul sa-si hotărască singur viitorul, prietenii, dusmanii, alegerile. Știu ce înjurături o să-mi iau dar – nu mai bine investim timp si energie intr-un viitor mai bun, asa cum vrem fiecare nu cum vor altii?

  5. De asemenea, rușii sunt, în general, prea interesați de lucrurile care nu îi privesc. Finlanda și Suedia ar fi, de asemenea, normal în NATO dacă Rusia nu ar pretinde că este treaba lor. De asemenea, este întotdeauna despre a fura ceva de la alții la ei, furt teritorial sau intelectual sau tesauru romaniei. Nu vreau să știu cât valorează o țară precum Ucraina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *