Și dacă, până la urmă, suntem urmașii extratereștrilor?

0
(0)

#youtubevideos #subscribe Urmareste mai multe #shorts aici
https://www.youtube.com/playlist?list=PLcod69NUBSYiax7w_5cXANwSf5b8I22V0 />Așa sugerează unii cercetători care au găsit toate cele cinci tipuri de baze azotate ce formează ADN-ul uman în urme de meteoriți.
Să ne aducem aminte, cele cinci baze azotate: Adenina, Guanina,
Citozina, Timina și Uracilul formează cărămizile codului nostru genetic, așa cum biții 0 și 1 formează codul binar al unui calculator.
Dacă ele se găsesc pe meteoriți, provenind din spațiul cosmic, înseamnă că viața însăși ar putea proveni din spațiul cosmic.
În primul rând nu trebuie să ne imaginăm că, undeva în spațiu, niște extratereștrii au strănutat, împrăștiind astfel viruși care au adus viața de pe Pământ.
Ipoteza cea mai probabilă este urmatoarea: acum 5 miliarde de ani, când s-a format sistemul solar, acesta era un fel de laborator, iar atomii și moleculele fuzionau sub acțiunea radiațiilor ultraviolete ale Soarelui, așa cum clocotește oala magică a unei vrăjitoare.
Se formau tot felul de molecule, unele chiar mai complexe, așa cum sunt aceste cinci baze azotate. E foarte probabil ca unele din acestea să se fi format și pe Pământ, iar altele să fi fost aduse pe Pământ în bombardamentul de meteoroizi și asteroizi la care era supus, așa cum se crede că a fost adusă și apa pe Pământ.
Primele macromolecule capabile de autoreproducere s-au format probabil din aceste ingrediente primordiale, printre care se găsesc, iată și cele cinci baze azotate ale ADN-ului.

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

10 Comments

  1. Eu sunt sigur ca exista viata undeva prin univers, doar ca se poate sa nu fie cum ne-o imaginam noi. Cine stie in ce conditii extreme pentru noi, alte forme de viata pot sa prospere, iar noi nu le cautam acolo pentru ca este un mediu neprielnic vietii de pe pamant…

  2. Asta pt ca nu ati vazut un Ozn cu ochii vostri. Asa eram si eu inainte, un Toma necredinciosul si eram in stare sa-i dau in cap cuiva care imi vorbea de Ozn-uri si extraterestrii. Dupa 3 aparitii Ozn la care am fost martor in 20 de ani….nu pot decat sa zambesc la ce minte ingusta am avut

  3. ,,… cunoașterea a sporit…,, știința…în Biserică la fel știința (a ști) ,dar … simțul sufletului care se înalță în Rugăciune către Dumnezeu.,,…Cerul și Pămîntul va trece dar Cuvintele nu vor trece…,,Cuvintul Domnului Dumnezeu Iisus Hristos Împăratul universului rămîne Veșnic.Stiinta va trece… Dumnezeu este veșnic . Dacă asta va este meseria ,o aveți fiindcă Dumnezeu va dat-o.

  4. 5 mil de ani😅,un altul ca a vazut extraterestii🤣,fantome ,spirite,vrajitori🤣🤣🤣🤣.Eu ,,vazui un spiridus"si cu mana pe inima nu va mint,zbura de colo, colo"

  5. Am o masina de tuns pentru tine, cred ca de aici ți se trage de prinzi posturi straine! Nu mai stranuta cu aberații❗❗ Ai baut cam mult Guava energy Rockstar…!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *