Teoria finală a lui Stephen Hawking. Cu Thomas Hertog, colaboratorul său.

0
(0)

𝐏𝐨𝐝𝐜𝐚𝐬𝐭 𝐚𝐥𝐞𝐫𝐭 📢 Pe 29 iunie, de la 19.30, vă invităm să ascultați discuția dintre cosmologul Thomas Hertog și fizicianul Cristian Presură despre cartea care cuprinde teoria finală a lui Stephen Hawking cu privire la apariția universului, 𝐃𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐨𝐫𝐢𝐠𝐢𝐧𝐞𝐚 𝐭𝐢𝐦𝐩𝐮𝐥𝐮𝐢.
💥În ultimii douăzeci de ani de viață, 𝐒𝐭𝐞𝐩𝐡𝐞𝐧 𝐇𝐚𝐰𝐤𝐢𝐧𝐠 a lucrat, împreună cu prietenul și colaboratorul său 𝐓𝐡𝐨𝐦𝐚𝐬 𝐇𝐞𝐫𝐭𝐨𝐠, autorul cărții, la descoperirea originii universului. Rezultatele cercetărilor lor sunt cuprinse în această carte, dezvăluindu-ne o idee revoluționară: că legile fizicii nu sunt bătute în cuie, ci iau naștere și evoluează simultan cu universul pe care îl guvernează.
🎙️Podcastul va fi difuzat live pe canalul de 𝐘𝐨𝐮𝐓𝐮𝐛𝐞 𝘾𝙧𝙞𝙨𝙩𝙞𝙖𝙣 𝙋𝙧𝙚𝙨𝙪𝙧ă – 𝙛𝙞𝙯𝙞𝙘𝙞𝙖𝙣 și pe paginile de 𝐅𝐚𝐜𝐞𝐛𝐨𝐨𝐤 Cristian Presură – fizician și 𝙑𝙚𝙡𝙡𝙖𝙣𝙩.
📖𝐂𝐚𝐫𝐭𝐞𝐚 𝐬𝐞 𝐚𝐟𝐥ă î𝐧 𝐩𝐫𝐞𝐜𝐨𝐦𝐚𝐧𝐝ă 𝐩𝐞 𝐬𝐢𝐭𝐞 𝐜𝐮 𝐮𝐧 𝐝𝐢𝐬𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 𝐝𝐞 𝟐𝟎%!

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

12 Comments

 1. Când va ocupați și de mersul pe lună. Au anunțat ca vor să se întoarcă din nou și să înceapă să construiască un fel de fabrică.
  Eu cred că va fi pus in scenă un alt film a la Hollywood, la fel ca in anii 60.
  Dacă luăm in considerare recentele declarații ale Rusiei, care vor să meargă pe lună, pt a demonstra că americanii nu au fost acolo și apoi ale Chinei care spun, că vor merge ei înaintea tuturor, pentru ca să prezerve dovezile reale dacă există. Se pare că există o mare doză de îndoială având în vedere saltul tehnologic din anii 60 până in prezent. Cred că nu era o problemă și nici din pct financiar, dacă avem in vedere trilionul consumat în Afganistan.
  Dvs sunteți cel mai in măsură sa ne spuneți la ce valoare măsurată rezistă celula biologică la radiațiile solare sub centura Van Allen și peste.
  Eu știu că nu există nici un costum care să te protejeze de radiații.
  Felicitări pentru munca depusă de a ne ilumina și pe noi profanii .
  Succes în continuare și la cât mai mulți abonați.

 2. Domnule. Cristian. Presură. Spunetile tuturor oamenilor să perceapă perfect fizica cuantica da. Pentru că da de aceia se fac o multitudine de greșeli din partea unora da. Eu unul vam înțeles super dar. Mai gândiți-vă. De ce sau certat. Tesla cu. Edison în sine. Da. Cu multă pace vă mulțumesc. Ah de aveam șansele dumneavoastră. Dar în cazul meu mă culc cu lacrimi în obraji mă scol tot cu lacrimi cu multă durere în sufletul meu da. Vă mulțumesc.

 3. Salutare.
  Îmi incerc norocul cu speranța că poate vedeți acest comentariu.
  Credeți ca universul cândva ne va demonstra ca legile elementare ale fizicii pot fi schimbate/îmbunătățite?
  Exista cazuri în care noi descoperiri au pus la îndoială legile elementare ale fizicii?
  Mulțumesc anticipat😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *