100 de mii de metri pentru 100 de mii de abonați!

0
(0)

Aici gasiti cateva highlights din acest video pe care le puteti distribui pe Instagram sau TikTok — nu uitati sa imi dati tag @cristianpresura, voi reposta cele mai interesante share-uri https://joinsnippet.com/Ezwke6bArkY

Folosind linkul de mai sus puteti crea si voi clipuri ca sa imi aratati care sunt partile voastre preferate. La sfarsitul saptamanii revin si cu lectiile de fizica!

https://patreon.com/cristianpresura
https://www.youtube.com/presura1
https://www.facebook.com/presura
https://www.facebook.com/pg/stiintaclub/posts/
https://www.instagram.com/cristianpresura/
https://www.discord.gg/presura
Spotify Podcast: https://spoti.fi/3dbvYo6
MixCloud Podcast: https://www.mixcloud.com/StiintaClub/
Cartea “O calatorie prin Univers”: t.ly/RkRED
Cartea “Fizica Povestita”: https://bit.ly/2YsKaAc
Cartea “Care e diferența dintre un copil și un laptop?” https://tinyurl.com/yxkymwdg

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

14 Comments

  1. Mă bucur că sunt în prima jumătate a metrilor, dar e o problemă. Se ofera metri olandezi pentru abonați români. În România pe când așa aventură? "Enclava enclavei" spune multe despre caracterul locuitorilor de acolo. Mulțumesc și multe idei bune în continuare!

  2. O remarcabila drumeție in care călătoria a fost aventura si a adus plus valoare , in zona aceea de enclav am fost într-un Weekend la un bar ce are Parkingul pe linia de marcaj , si am avut o experiența unica … in acea zona sunt neste baze militare , dezvoltate pe vechile site-URI miniere , ei barul in sine avea pereți încărcării cu mărci de bere din tot mapamondul , in continuarea barului aveau 3-4 mese de biliard si una snooker si trei sau patru zone de d’arts , am ajuns cu rezervare sa avem acces ca spre surpriza mea sa aflu ca de fapt eram într-un club de tir …, Poligonul era in subsolul barului avea 4 direcții de tir si totul automatizat , am experimentat mai multe arme autoamate si semi automate , toata Gașca eram militari activi sau foști , in baza unei invitați a unui membru se putea organiza o vizita si daca erai într-un grup bine organizat si un Weekend lejer am avut ocazia sa cunoaștem personaje din întreg mapamondul care încercau sa se destindă având o experiența de ,, man cave “ mai deosebita , pt mine a fost ceva inedit .
    Oameni profesioniști , alcoolul a început sa fie consumat doar după ce jucăriile au fost curățate si bine securizate , Poligonul închis si a fost o seara lunga care sa repetat a doua zii cu grupul la ziua organizata de americani de 4 Iulie cu concerte de musica si o expoziție de mașini clasice si nunumai , am pe un HDD , neste poze martor , era prin 2010 … ce mică este lumea

  3. Multumesc pt metrul meu , profesoare , este de departe cel mai original mod a sărbătorii o realizare de acest gen , in acest univers nou ce este controlat de către alte legi ( nu ale fizici ) dar care merita studiate si pt simplul fapt de a putea aprecia astfel de Creații de content original si plin de plus valoare , eu va urmarea m de la vlogul cu cavaleria/ buhnici , însă am fost prins din vlogul realizat de C . Dascălul , respectele mele tuturor celor care se aduna in astfel de proiecte si devi win/win pt comunitate …., începeți sa adunați metri deja pt videoul de 1M , am aprecia orice colaje de pe un astfel de parcurs …. sa auzim numai de bine si la mai mare , la cat mai mult si cat mai bine .

  4. 1. Felicitări domnule profesor!
    2. Mi-e milă de săracii belgieni și olandezi care nu au domnule borduri de calitate…. Să facă un schimb de experiență…. Păi să se prezinte în halul ăsta în 2020?!?! Și pista aia de biciclete ce nu se mai termină… Offf unde ajungem în stilul ăsta?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *