Am scris o nouă carte!

0
(0)

Va astept la lansare, sambata 23 noiembrie, ora 12:30, la targul de carte Gaudeamus Bucuresti, standul Humanitas. Dupa sesiunea de autografe cautam un loc impreuna, la o masa, ceva. As vrea sa aud ce parereri aveti despre canalul de youtube si in ce directie vreti sa mearga.
De aici se poate deja cumpara “O calatorie prin Univers”: t.ly/RkRED

Patreon: https://patreon.com/cristianpresura
Cumpara Fizica Povestita aici: https://bit.ly/2YsKaAc
In fiecare zi lucratoare, de la 19:00, stau de vorba (voce) pe Discord: https://discordapp.com/invite/presura
https://www.facebook.com/presura
https://www.facebook.com/pg/stiintaclub/posts/
https://www.instagram.com/cristianpresura/
https://www.mixcloud.com/StiintaClub/

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

9 Comments

 1. Cristi Presură este profesorul de fizică pe care mi l-aș fi dorit în liceu, care să recunoască curiozitatea naturală a elevilor și s-o dezvolte cu informații și exerciții atractive. Să scoată materia de pe „tablă”, din teoretic și abstract în realitatea imediată.

  Unul dintre cele mai grave neadevăruri este că fizica, matematica, biologia – științele „reale”, cum sunt ele numite în școală, într-o tabără opusă „umanului” – sunt dificile, că îți trebuie un fel de înclinație genetică pentru cifre… Adevărul este că toate materiile de studiu sunt fascinante și toți copiii le pot învăța cu plăcere – dacă au profesorul potrivit!

  Iar când spun un profesor bun nu mă refer la definiția clasică din învățământul românesc – un profesor strict și dur cu elevii, „creator de olimpici”, dar ignorant și disprețuitor cu restul elevilor „slabi”, într-un turn de fildeș arogant și blazat, care se referă la el și la materia lui cu litere mari, megafon de informații dictate de la catedră și scrise în continuu pe caiete de elevi, de la începutul orei și până la fluierul pauzei, până li se umflă degetul frecat de pix.

  Mă refer, în schimb, la profesorul care știe că rolul lui nu e de a da note, ci de a-i învăța pe tineri să învețe de plăcere, un profesor care și-a păstrat și el curiozitatea și uimirea față de lumea naturală pe care o explică și care nu crede în „banal”.

  https://mindcraftstories.ro/index.php/2019/11/23/mindcraft-book-club-recomandari-gaudeamus-2019/

 2. Este prima data cand scriu un comentariu pe youtube in ultimii cativa ani. Vreau doar sa va spun ca va apreciez si va urez mult noroc pe viitor si sper sa va focusati din ce in ce mai mult pe acest canal de youtube.

 3. Vă salut cu respect, stimate domn! Aș avea o rugăminte la dumneavoastră,dacă se poate. Puteți să faceți un video special despre planetele care se văd pe cer cu ochiul liber, despre carul mic & mare,etc? Apreciez munca dumneavoastră. Am vârsta de 23 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *