Călătoria în timp l-a descoperit pe Tesla?

0
(0)

Patreon: https://patreon.com/cristianpresura
Cumpara Fizica Povestita aici: https://bit.ly/2YsKaAc
In fiecare zi lucratoare, de la 19:00, stau de vorba (voce) pe Discord: https://discordapp.com/invite/presura
https://www.facebook.com/presura
https://www.facebook.com/pg/stiintaclub/posts/
https://www.instagram.com/cristianpresura/
https://www.mixcloud.com/StiintaClub/

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

5 Comments

  1. Presura, Tesla a mutat omenirea in viitor cu inventiile si mintea lui, cat de prost sa fii indoctrinatule comunist ce esti sa crezi ca Tesla nu ar fi fost in stare sa descopere poate viteze superluminice. La limitat Dumnezeu csi l-a luat la El ca si asa Tesla a dat prea mult unei omeniri desarte.. Presura daca vrei sa inventezi ceva si tu in viata ta iubeste-l pe Dumnezeu ca de la El vin inventiile. Gandeste-te ca Dumnezeu cu puterea cuvantului invia din morti, alunga demoni, inmultea pestii.. Tesla a fost un om mare, si a ajuns sa vorbeasca cu porumbeii pt ca porumbeii erau mult mai destepti ca oamenii in vremea aceea si ca multi fizicieni din ziua de azi. Sa va fie rusine indoctrinatilor sa il contraziceti voi pe parintele fizicii as putea spune: N. Tesla. Sunt ferm convins ca Tesla il intrecuse pe einstein cu viteza mintii, sunt ferm convins ca stia ce vorbea cand spunea despre free energy, sunt ferm convins ca stia ce spunea despre armonie si rezonanta, sunt ferm convins ca stia sa produca raza mortii. Ca voi sunteti prea mici pt inteligenta lui, cum de fapt intreaga omenire e, nu inseamna ca Tesla era nebun. Sa va fie rusine! Meritati sa traiti in bezna nu sa va folositi de lumina si internetul lui Tesla. Si Einstein a avut cunostiinte despre Dumnezeu de la bunicul sau preot si Tesla de la tatal sau. Ei au fost buni inventatori pt ca au avut inspiratie divina comunistule si da sunt carboni insuflati cu Duh Sfant ca noi toti, nu doar simplii carboni. Presura Sfintii Parinti sunt si mai mari inventatori decat ti-ai putea tu imagina vreodata. Sfintii pot calatorii prin tot Universul, pot vedea. Ce spui despre viteza lor de deplasare. Cum pot oare ca nu cred ca se deplaseasa cu viteza luminii 😀. Presura numai chiulangii de la orele de fizica te pot considera macar profesor. Esti slab, nota 2 😀

  2. De ceva timp ma bate o intrebare . Daca in centrul fiecarei galaxii exista o gaura neagra , oare in centrul universului exista o gaura neagra gigantica , care atrage tot din intregul univers spre ea incet dar inevitabil ?

  3. 1. Munca lui Einstein asupra relativității este preluată direct din activitatea lui Poincare cu câțiva ani înainte. El folosește aceiași termeni ca Poincare, aceeași ecuație E = Mc2 (introdusă prima dată de Poincare) și găsește aceeași soluție (fără să-l citeze). Poincare nu a apucat niciodată să-și apere munca, deoarece a murit la scurt timp după descoperirile sale, iar Einstein a fost foarte bun cu marketingul … Mulți oameni știu acest lucru în institutul Poincare din Franța, dar nu expun frauda pentru a evita să fie amenințați de antisemit. Dar elita din comunitatea științifică a știut la ce se referă acum oamenii drept plagiatul secolului. Articolul original care expunea frauda a apărut la mijlocul anilor '60 ,dar nu a fost niciodată anunțat de mass-media.

    2. Raza mortii este acceleratorul de particule, multe tari au aceasta arma, Nikola Tesla a susținut că a început să lucreze la un accelerator de particule in 1934. Se presupune că a evoluat din munca sa cu bobine Tesla, astfel că a fost probabil un tip de accelerator liniar de particule.

    3. Tesla a inventat, Einstein a speculat. Nu există nicio comparație între contribuțiile lor. Unul a produs toate conceptele și design-urile concrete care au creat lumea modernă. Celălalt ne-a oferit teorii și a permis gândirii magice să reintre în știință ca fiind acceptabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *