DESPRE EINSTEIN, GENIALITATE ȘI DISCIPLINA MINȚII, cu Mihail Neamtu

0
(0)

Mihail Neamtu: https://www.youtube.com/user/metadiscurs

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

10 Comments

  1. Hmmmm loved this so much. Avem oameni asa interesanți in Romania si asa plini de cultura.. Va multumesc! Mi-a placut interviul so so much. Astept partea a II-a neaparat! Avem nevoie de mai multe discutii de genul

  2. fratilor va rezemati pe un pai albert era foarte redus dar avea toate inventiile pe mina lui de unde sa exprimat 3litere explica tot cind a introdus 300mii toti se da in spate.faimos devi daca prieteni tai sunt banchieri si politiceni.viteza este afectat de temperatura densitate presiune ex.cimp magnetic.fiecare fregventa a radiatilor se comporta cu raport diferit.va rog folositi creierul nu mai repetati ca papagali ce au spus profesorii.oamenii traiesc 100?au trait 1000au fost mai aproape de perfect nu de minciuni….

  3. Ma uit la voi…. cat de vechi sunt uneltele gandirii voastre… fata de cat de tare a evoluat totul… vorbiti ca profesorii vostrii comunisti. Enstein daca nu era Newton nu mai descoperea nimic… de fapt nu exista descoperiri doar legaturi intre ce a fost si ce vezi tu acum… perfectezi practic acelasi lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *