Despre rețelele de socializare, cu Silviu Faiăr

0
(0)

Aici va puteti abona la canalul de youtube al lui Silviu: https://www.youtube.com/channel/UCHtlbj_X4knI5McodzI3Zdg

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

11 Comments

  1. Felicitări, domnule Cristian Presură! Se vede diferența între realizarea unui canal de informare de către un om educat, unde găsești valoare și de către un om mult mai puțin educat, cu ceva abilități de moment. Nu știu câți tineri înțeleg că faifări sunt mult prea mulți și lasă prea puțină valoare autentică în urma lor. Ați avut multă răbdare și iscusință să reușiți să ridicați nivelul discuției la un minim urmăribil… o perioadă… pentru că eu m-am lămurit, deja, după 27 de minute. (Domnule Cristian Presură, totuși, două ore, nu este prea mult?!)

  2. Oare eu de ce ascult ce are de zis unul care fumeaza si bea coca-cola? Sa inteleg ca e este constient de otravurile acestea, dar nu-i pasa…. sau sa inteleg ca nici macar nu e constient de asta? Consumul lor il face mai destept, mai creativ, ii trezeste niste simturi pe care nu le poate "accesa" in lipsa acestor otravuri?

  3. Facebook iti da posibilitatea sa postezi video, foto, story, live si texte cam cat de lungi vrei, adica tot tacamul. In conditiile astea, ma intreb cum se face ca alte platforme precum tik tok si twitter pot ajunge rivali seriosi ai facebook in conditiile in care iti ofera doar cateva dintre functionalitatile facebook-ului din cate am inteles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *