E sportul subiect de cercetare? Răspunde Pompiliu-Nicolae Constantin în „Deschis la cercetare”

0
(0)

Ce spune interesul nostru față de sport despre societatea în care trăim? Ce sporturi urmărim și cum influențează asta valorile noastre? Ce secrete ascund arhivele și ce este diplomația sportivă? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările pentru întâlnirea cu Pompiliu-Nicolae Constantin din această seară, de la ora 21.00. Dacă aveți alte întrebări, scrieți-le aici și puteți câștiga o carte oferită de Editura Humanitas, dacă întrebarea voastră va primi un răspuns live.

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

3 Comments

  1. Eu am ramas cu impresia ca Intr o societate in care pentru copii performanta sportiva inseamna Frame per Second  , numar de kill'uri si realitate virtuala se poate spune ca sportul este intr o …."groapa de potential " :))  tunelatä uneori de sclipiri ca Simona Halep si altii….
    Prea des uitam ca sportul ofera si divertisment alaturi de activitate fizica. Si poate crea un sentiment de unitate  , atenueaza tensiunile dintre tari oferind siguranta si chiar dezvoltare economica!! Si ce i mai important , sanatate  curata , gratuita . Acum gasim doar obezitate , si miopism….
    Multumiri pentru emisiune.

  2. Felicitări pentru emisiune! A fost foarte captivantă. Eu deși urmăresc sport destul de mult, nu știam mai nimic din ceea ce a povestit invitatul dumneavoastră, mai ales în materie de istorie. Și da, cred că de multe ori nu realizăm cât de complexe sunt implicațiile pe care le are sportul în societate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *