Experimentul Philadelphia, mister rezolvat! Despre invizibilitate.

0
(0)

Cartea Fizica Povestita are o noua editie! De azi, o puteti cumpara, de aici cu reducere 30%, https://www.librarie.net/p/214400/fizica-povestita
Aici este linkul promis cu conferinta mea: https://bit.ly/2XkY5M4
https://www.facebook.com/presura
Discord: https://discordapp.com/invite/presura

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

13 Comments

 1. Lumina din spate,dar vasul s-au materializat prin teleportare în alta țară(alt port).Daca dvs.nu găsiți explicații,atunci presupuneți.Omul nu este atotștiutor,oricât de deștept ar fi.Se poate și exista mai mult în univers,decât va puteți explica dvs.

 2. Nu credeți în OZNuri.Exista.Ati spus că nu credeți în OZNuri într-un live.EXISTA.Despre Piramidele din Egipt,piramida din Gizeh ce spuneți ? Ce spuneți de construcția,pietrele de 1,2 tone din care a fost construita Piramida din Gizeh,construcția efectuată milimetric matematic,scopul construirii ei,culmea in ce perioada a fost construita.Mai aveți să spuneți că nici piramida din Gizeh nu exista.

 3. Mama ce borâtura de clip. Ai citit de EP de te-ai spart. Daca ai fi citit cu adevărat doua rânduri ai fi aflat ca a existat cu adevărat. Problema e ca de fapt experimentul avea ca scop ca navele sa devina" invizibile " la minele magnetice. La fel cum astăzi exista avioane "invizibile" precum F117 sau F22, dar ele sunt invizibile doar la radar. Scopul experimentului a fost sa demagnetizeze nava ca sa nu o mai simtă mina magnetica. Daca ești fizician înțelegi despre ce vorbesc. Daca nu lasă-te de vlog-uri ca nu ai talent.

 4. Imi plac materialele dvs si modul in care le prezentati. Invizibilitatea e un subiect interesant. Spuneti.mi, va rog, din punct de vedere fizic, se mai produce refractie dintr.un obiect invizibil?

 5. GREȘEȘTI! NU ESTE NEVOIE DE O ENERGIR GIGANTICĂ PT A MUTA LUMINA PENTRU A O TRANSPORTA!!!! DAU EXEMPLU TUBUL CINESCOP
  cu alte cuvinte ecranul unui televizor .
  Exista un emitător de fotoni si acesti fotoni sunt direcționați mutați și poziționați la anumite coordonate cu ajutorul bobinei de deflexie.
  Sunt sigur ca nu ar fi avut nevoie de cât de 40000 Amperi la o tensiune de maxim 10Kv de volți
  pare impresionant de mult dar nu imposibil de realizat

 6. Perfect de acord cu dumneavoastra. Nu sunt profesor in fizica nici macar un mare cunoscator. Singurul lucru care l-as avea de "reprosat" este siguranta dumneavoastra ca nimic din asa zisul experiment philadelphia nu este adevarat , ca totul este doar un mit. Nu sunt neaparat nici adeptul teoriei extraterestrilor, insa nu este pisibil oare ca unele lucruri intamplate in trecut sa fie reale, dar pentru moment noi sa nu avem explicatia logica pentru ele? Nu putem afirma cu siguranta ca acest experiment este doar un mit…cum ati spus si dv la inceputul materialului…putem sa-l vedem pe trump fara a avea vederea lui ochila ..si celelalte exemple…care acum 100 ani pareau imposibile…asa si cu experimentul acesta…la momentul actual poate parea un mit..dar nu putem afirma cu certitudine asta…in rest..un material edificator si la subiect. Felicitari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *