Moment ISTORIC: 🚀 Roverul Perseverance a ajuns pe Marte!

0
(0)

Vom retransmite LIVE de la NASA, cu Claudiu Tanaselia (parsec.ro) si invitatii nostri: Bogdan Marcu (inginer de motoare de racheta la Blue Origin, compania lui Jeff Bezos), Aurora Simionescu (astronom, Olanda), Adrian Sonka, Cristian Roman, Alexandru Mironov, si alte nume faine.

Va fi un eveniment mediatic intens, cu multe camere de filmat. Numai roverul are 19 camere de luat vederi si doua microfoane. Va fi pentru prima data cand vom auzi cu adevarat sunetul de pe alte planete! In plus, roverul este dotat cu un mini-elicopter, care va fi primul ce va zbura in alte lumi. Si acesta are camere de luat vederi (de fapt, singurul lucru pe care il are, mai mult nu poate duce pentru a atmosfera martiana nu este suficient de densa). Ca totul sa mearga, roverul trebuie sa treaca de cele “spate minute de aterizare” si sa puna cu bine “piciorul” pe suprafata martiala.

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

15 Comments

  1. Cum puteti crede in Nasa si in guverne…nu vedeti ce se intimpla in lume….voi credeti ca daca Nasa va arata desene animate si va spune ca asta este adevarul …trebuie sa credeti asta,fara dovezi fara nimic real numai teori si minciuni….nu vedeti ce mint guvernele si media peste tot in lume….si atunci voi credeti ca masoni astia care conduc totul in lume va spun adevarul….ginditiva ,cercetati,punetiva intrebari….nu halti tot ce va zic astia asa zisi oameni de stinta astro fizicieni care inventeaza teori ce sint numai in capul lor si ne obliga sa ii credem fara dovezi fara nici o acoperire…..

  2. Cine isi mai aminteste emisiunea "STIINTA SI IMAGINATIE" ? Era difuzata Duminica dupa Video magazin. Acea emisiune a fost o adevarata oaza de informatie de foarte buna calitate pentru acele vremuri. Ar fi frumos sa renasca pe youtube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *