Semnalul Wow, despre care se spune că este emis de extratereștrii, ar veni de aici!

0
(0)

#youtubevideos #subscribe Urmareste mai multe #shorts aici
https://www.youtube.com/playlist?list=PLcod69NUBSYiax7w_5cXANwSf5b8I22V0 />Semnalul Wow, despre care se spune că este emis de extratereștrii, ar veni de aici.
Este o stea asemănătoare Soarelui, aflată la 1800 de ani lumină, în constelația Săgetătorul. Are aceeași temperatură, luminozitate și diametru, deci o șansă mare să găzduiască o planeta ca Pământul, spune astronomul Alberto Caballero, cel care a făcut propunerea.
Omul a analizat ce s-a întamplat pe 15 August 1977, când un radiotelescop din programul SETI de căutare a civilizațiilor extraterestre, a recepționat acest mesaj. În codificarea făcută de Jerry Ehaman, el se citește așa: “6EQUJ5”.
Să fie asta un mesaj direct de la extratereștrii? Ce vor să ne spună?
Anul acesta, la aproape o jumătate de secol de la eveniment, astronomul Alberto Caballero s-a decis să afle adevărul. A recalculat cu precizie orientarea radiotelescopului de atunci și a căutat toate stelele din acea direcție care ar putea susține o civilizație asemănătoare cu a noastră. A găsit o stea fară nume, identificată în tabele prin șir de 14 cifre.
Dar de ce numai atunci au transmis mesaje extratereștrii? Și de ce cu unde radio?
Pentru că erau la începutul civilizației lor, spune Caballero. Și noi, adaugă el, am trimis mesaje către extratereștri imediat ce am descoperit comunicațiile radio, cum este mesajul trimis în 1974 de la Arecibo.
Doar că asta ridică o problemă gravă: de ce nu au mai primit de atunci niciun semnal? Oare pentru că nu mai sunt în viață? Exista un pericol încă necunoscut al civilizațiilor de început?
Sau este faptul că frecvența folosită pentru recepție este foarte aproape de 1420 MHz, care este banda naturală de emisie a hidrogenului și astfel ar fi vorba de un fenomen natural care nu s-a mai repetat?
Voi ce credeți?

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

10 Comments

 1. Semnalul wow provine de pe Pamant. Niste oameni l-au decodat. L-au pus pe speed, si a iesit o bucata dintr-o conversatie dintre 2 politisti. Probabil o unda radio a ajuns in spatiu si a fost reflectata inapoi.

 2. După comentarii este o tendință f. clară: Așa mulți proști/inculți și totodată obraznici printre români, ei dacă un Prof.nu-l, înțeleg, spun că profesorul e prost, e foarte trist. Unui surd, nu-i poți cânta Mozart că tot nu aude…

 3. Lectiile bine documentate ale unui fizician cunoscut despre extraterestri – 3700 vizualizari si 288 like.

  ____________

  Motorul cu apa – Bodeianu – peste 500 000 vizualizari cu aprox 1000 like.

  Motorul cu apa de inspiratie divina – Sidor from Arad si motorul cu turtz de la Baia Mare – cam tot pe atat.

  OZN-ul lui Henri Coanda plus laserul de topit tancuri (ca pe inghetata) – peste 1,5 MILIOANE vizualizari cu aproape 1 milion like.

  Melodia "Eu sunt bomba nucleara" de Florin Salam – 6 milioane vizualizari , 100 mii like.

  Melodiile marelui compozitor Zanca Uraganu in interpretarea lui Dani Mocanu – peste 1 milion de like-uri si peste 30 milioane (!) vizualizari.

  Concluzia: noapte buna, Romania.

 4. Trebuie să avem orașe spațiale românești urgent. Omenirea va fii în siguranță salvată fără discriminare. Evoluția este o necesitate. Este direcția clară spre salvare. Nu pierdeți timpul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *