Astronomii au descoperit un rezervor uriaș de apă cosmic!

0
(0)

#youtubevideos #subscribe Urmareste mai multe #shorts aici
https://www.youtube.com/playlist?list=PLcod69NUBSYiax7w_5cXANwSf5b8I22V0 />Astronomii au descoperit un rezervor uriaș de apă, ce ar umple oceanele de pe 140 de trilioane de planete Pământ cu apă! Rezervorul se află la 12 miliarde de ani lumină depărtare, în direcția constelației Linxul, demonstrând că apa este des întâlnită în Univers. Apa descoperită se gasește în jurul unei găuri negre supermasive (atenție, nu în interiorul ei), ce reprezintă “motorul” quasarului APM 08279, care este o galaxie activă. Cantitatea de apă de acolo o depașește de 4000 de ori pe cea a apei din întreaga noastră galaxie. Bine, o depășea, atunci când lumina a plecat de acolo să ajungă la noi. Cine știe, poate că între timp extratereștrii au golit tot rezervorul sau poate, din contră, au construit cea mai mare piscină și cel mai mare parc de distracții acvatice din Univers!

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

4 Comments

  1. Cum știu ce se afla la 12 miliarde de km lumina??? Exista viteza mai mare decât viteza parcursa de lumina?? Au avut la dispoziție 12 miliarde de ani sa intercepteze lumina pe care au trimis-o? ? Aaa, stai ca știința e ca religia pe inchiziție, e doar despre calcule, teorii și ipoteze, nimic concret

  2. Astronomii au descoperit un rezervor uriaș de apă la 12 miliarde de ani lumină…😂😂😂😂😂😂 , ce poveste de adormit copii…! 👶👶👶 În jurul unei găuri negre imens…😂😂😂😂😂…! Rugați-vă la DUMNEZEU să fie bine în lume.. și lăsați toate bazaconiile la o parte. Să ne ferească Bunul DUMNEZEU de mânia lui..de ce suntem așa de curioși? Nu putem să ne vedem de-ale noastre treburi, noi cercetăm să găsim viață pe alte planete, vrem să fim mai presus decât DUMNEZEU..!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *