Ce se întâmplă într un cuptor cu microunde

0
(0)

Cristian Presura la “Jurnalul de Stiinte”
https://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/ce-se-intampla-intr-un-cuptor-cu-microunde-1029894

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

11 Comments

  1. Dar, există materiale care nu au câmpuri electrice la acel nivel mic ? Adică au, dar care sunt aranjate în așa fel încât să nu aibă o direcție ? Astfel odată ce câmpul electromagnetic de la microunde nu le va afecta. Eu unul nu îmi pot imagina dar sper că mă puteți ajuta. De asemenea, câmpurile astea ne pot afecta pe noi ? Deoarece orice lucru după mine are poli astfel este afectat de aceste câmpuri electromagnetice magnetice care-și alternează polaritatea, care cred că vin de la bobine prin care trece curent alternativ pentru a schimba polaritatea. Nu am multe cunoștințe de fizică mai ales că sunt doar în clasa a 9-a dar sper că s-a înțeles ce am vrut să spun.

  2. Am și eu un cuptor cu microunde și am observat că unele alimente se încălzesc foarte tare într-un timp scurt iar altele pot să le las și 10 minute și se încălzesc extrem de puțin . Nu o fi cuptorul bun sau e în funcție de cantitatea de apă din alimente ?

  3. De ce atunci cand pun ciorba intr-un castron si apoi introduc in cuptorul cu microunde, dupa 2 minute castronul este FIERBINTE, iar ciorba RECE. Urasc situatiile de genul..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *