Deschis la cercetare editie speciala: Virologie cu Mihnea Bostina

0
(0)

Diseara la 22:00 pe https://www.youtube.com/presura1 vorbim despre Omicron, noua varianta a virusului Covid-19 cu virologul Mihnea Bostina, de la Departamentul de microbiologie și imunologie al Universității din Otago, Noua Zeelandă, in noua serie “Deschis la cercetare” moderata impreuna cu Ada Roseti. Poti pune intrebari incepand de acum, vom incerca sa le raspundem diseara de la ora 22.00.

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

7 Comments

  1. Stiu ca nimeni nu pot sa dea recomandari in momenteul ăsta, dumneavoastră ce faceți? Va vaccinați cu a a treia doza? Pentru mutația africană e suficient ca m+am vaccinat acum mai mult de 6 luni?
    Dumneavoastra cum procedați?

  2. Cred ca suntem intr-o usoare eroare / confuzie. Nu este cercetare “romaneasca” . Este cercetare neo-zeelandeza facuta de un roman. Sau – si de un roman. De obicei se cerceteaza in echipe.

  3. Excelent conținut! Ar merita făcut un film-sinteză cu o primă parte din filmulețul pe imunologie și a doua pe partea de virologie. L-aș face și cu subtitrare în engleză. Ar fi excelent nu doar pentru educație, comunicare. Cred că e ,,subiectul zilei".

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *