Fizicianul Cristian Presura despre Dumnezeu și extratereștri

0
(0)

Citeste Hotnews.ro
Interviu realizat de Clarice Dinu, Ionuț Baias
Imagine si montaj Alexandru Radulescu
Filmat cu echipamnent Nikon (www.nikonisti.ro)

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

10 Comments

  1. Cat de idiot poate fi asa-zisul "fizician" asta.. Pai daca zici ca exista extraterestrii de ce ti se pare imposibil ca ei sa fi fost deja aici de mult timp si poate sunt chiar si acum si nu-i vedem. Daca ei ar avea un avans tehnologic doar cu 1000 de ani… iti imaginezi cum ar arata omenirea peste 1000 de ani? Dar peste un milion de ani sau un miliard de ani? De exemplu furnicile sau pestii stiu oare ca noi avem sateliti pe orbita si computere si avioane supersonice?

  2. Nu sunt de acord la faza cu copilul. Chiar daca esti un ateu adevarat, tot pretuiesti copilul pentru ca este vorba de modul in care erau aranjati acei atomi. Ateu sau nu, nu poti sa scapi de natura ta data de evoluție. Oricum, omul asta e extraordinar si Romania ar face bine sa se secuparizeze mai mult ca sa aiba astfel de genii. Daca multi crestini precum Tesla ascultau sfatul societatii sa ramane in biserica si sa nu caute raspunsuri, astazi nu am avea toata tehnologia pe care o avem.

  3. E dus tipul! Vrea sa se manifeste Dumnezeu,auzi! Este o mare umbra dusa spre nebunie in capul lui si uita ca din nimic si pe el tot Dumnezeu la creat…Domnul sa īl lumineze!

  4. Ateismul nu inseamna lipsa de iubire, sau lipsa unui sens in viata. Sensul sau sensurile in viata ti le faci pe parcursul vietii nu te nasti cu ele date de o divinitate.

  5. In legatură cu subiectul de interes maxim discutat cu alte ocazii cum invingem moartea eu cred că moartea are cauze energetice pt că moartea apare ca si la obiecte când se strică de la uzură și la uzură ce se intamplă frecare care din frecare ce se obtine energie deci moleculele din care este alcatuit corpul cedează în fața energiei și deci trebuie un aparat de menținut celulele nealterate sau care să le reîmprospăteze și să le protejeze sau să le facă ce au nevioie la nivel energetic pt ca la nivel fizic să poată rămâne în stare nealterată și eu cred că în felul acesta nu se va mai muri.:)

  6. .
    Pentru mine a fi creștin înseamnă a fi sclavul unei biserici și a fi religios, înseamnă a fi credincios inimii tale. (Noi toți suntem Dumnezeu) nu îmi este frica de moarte, sufletul este nemuritor.

  7. MULTI VORBESC DESPRE NORMALITATE STARE PSIHICA DE SANATATE MINTALA FARA SA EXPLICE CUM SE AJUNGE CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU IN ACEASTA STARE DE NORMALITATE SANATATE MINTALA PRIN LEPADAREA DE SATANA DE TOATE PACATELE SI IMPLINIREA CU SFINTENIE A CELOR 10 LEGI DIVINE. EXACT IN ACESTE CONDITII SE DEFINESTE O TARA SI UN POPOR NORMAL SI SANATOS MINTAL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *