Vrem să creăm o comunitate

0
(0)

Vrem sa crestem canalul acesta intr-o comunitate.
Ce parere ai? Hai sa discutam pe discord: https://discord.gg/zvyxYFD

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

15 Comments

  1. Buna ziua! Ar fi interesant sa faceti niste clipuri cu experimente pe care le pot repeta parintii si copiii. Am 3 fetite si cea mai mare e foarte dornica de "experimente". Momentan folosim o carte de la Usborne cu Activitati Stiintifice dar sunt convins ca ne puteti face recomandari si mai interesante.

  2. Eu as avea nevoie de o inv că să pot intra pur și simplu îmi arăta că invitația a expirat sau e invalidă nush ce sa zic dacă îmi poate cineva o invitație pentru a putea intra în grup

  3. Ma duc la pescuit si tot ma bate gandul cum sa calculez cate kg tine guta cu adevarat in tensiune. Pe linie scrie ca tine 30 de kg, dar punand o in tensiune cu forta mea accelerand delicat tine 20 kg. Ati putea face va rog un video legat de forta de tensiune, ca sa stiu si eu pe viitor daca ma pregatesc de gratar :)). Multumesc frumos 😀

  4. Va apreciam, dar sunt dezamagit de compararea unui copil cu un laptop. Adica , daca iti moare un copil , sa nu plangi! Ce , daca ti se strica laptopul , plangi? ….incercati sa nu va bagati in politica, va rog. Multa bafta!….

  5. Salut, vazusem un videoclip de-al tau si ajunsesei la un moment dat la găurile albe, dar acum am o intrebare, care ar putea fi diferența între o gaura alba și un quasar?

  6. Puteti aborda si teme metafizice..despre Dumnezeu,viata dupa moarte sau scopul vietii…abordate stiintific 😊 eu sunt agnostic dar multi sunt prea superstitiosi si poate ii ajutam sa inteleaga niste fenomene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *