Deschis la cercetare: Sănătatea mintală cu Ioana Podină

0
(0)

Pune o întrebare și câștigă o carte de la Humanitas! Diseara la 21:00 e din nou „Deschis la cercetare” și vă aștept alături de Ada Roseti și invitata noastră, Ioana Podină, pentru a afla ce spun cercetările despre sănătatea noastră mintală.

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

10 Comments

  1. Foarte interesanta discutia, doar ca au trecut extrem de repede peste partea pecuniara. “De la” 150-300 lei 40 min. , ei iti “recomanda” 2 vizite pe saptamana, si, raportat la veniturile medii din tara asta, rezulta o mare problema. Plus, in marea majoritate a cazurilor, nu au rezultate, si atunci dai vina tot pe tine, pacientul, ca nu esti ca la carte. Dupa un mic infarct, am avut atacuri de panica. Am cautat un psiholog tot Bucurestiul, am dat foarte multi bani pentru nimic. Intamplator am aflat ca trebuia sa fiu consiliat “gratuit” pentru ca sunt asigurat. Nici macar un “psihoterapeut” nu a pomenit de asta. Toti sa scalda in s.f.-uri, vise si minciuni, sa nu ma exprim altfel. Toti sunt experti, recunoscuti intergalactic, pana îi pui la treaba. Si platesti macar o data, la fiecare, pentru ca tii la viata ta, iar ei profita de asta. Ce medicina? Care deontologie? Ce “common sense”? Ce fac ei pentru ceilalti? Nimic. Zero. Na ca m-am ambalat. Dar stiu ce spun din proprie experienta. Cu atacurile de panica am “rezolvat” singur dupa 2 ani de nopti nedormite. Tagma lor?!: Useless.
    P.S. Domnule Presura, nu aveti nici o vina. Canalul este foarte tare, invitatii, asisderea. Dar acum nu m-am putut abtine. Sorry, no hate! Peace ✌️👍🤗

  2. Psihologii fac vizite psihologilor, pt. scanare psihologica? Dupa mintea mea creata, consultatiile psihologice ar trebui sa fie absolut gratuite, la fel cum gratuit si obligatoriu sa fie cursurile de innot (in Elvetia se practica din scoala primara lectiile gratuite de innot).

  3. Nu stiu cine e domnisoara, dar depresia e o boală. Foarte interesant de studiat ca oamenii cu pofta de viață fac cancer.
    Depresia e o mare dezibilitate.
    Nu ai pofta de viață.
    Statistici?!
    Te duci la un medic si face statistica cu suferinta ta fara sa înțeleagă mecanismele.
    Nu poti sa faci statistici despre suflet.
    Nu stiu de ce nu a fost invitat cineva care e uman si cu experiență.

  4. Sunt scumpe serviciile de psihoterapie? Sunt scumpe in primul rând fiindcă rezultatele obținute pentru banii plătiți nu sunt atât de evidente. Nu vezi a doua zi rezultate iar de multe ori chiar sunt bani aruncați. Iar răspunsul cu decontarea chiar nu are nici o relevanță pentru a lămuri dacă este scump. Nimic nu este scump când plătește altul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *