Supremația cuantică a fost atinsă!

0
(0)

mecanica cuantica: https://www.youtube.com/watch?v=IAizWhy-oJ4
ajuti pe Patreon: https://patreon.com/cristianpresura
In fiecare zi lucratoare, de la 18:30, stau de vorba (voce) pe Discord: https://discordapp.com/invite/presura Oricine imi poate pune intrebari. Cumpara Fizica Povestita aici: https://bit.ly/2YsKaAc Aici
Social media: https://www.facebook.com/presura
https://www.facebook.com/stiintaclub
https://www.instagram.com/cristianpresura/

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

5 Comments

  1. Comunitatea noastra Discord "Fizica cu Cristian Presura" organizeaza un nou concurs de astrofotografie cu premii! Inscrieri si detalii aici: http://discord.createdacard.me/NkmHX Sunt doua categorii: fotografii facute cu telescopul (3 premii in carti) si fotografii facute cu aparatul de fotografiat sau telefon mobil (premiul cel mare este un … telescop!). Multumim Astroclubul Bucuresti si Humanitas Junior pentru ajutor. Telescopul este oferit de AstroVest.Ro

  2. Poate o merge sa faca un hibrid, intre cuantic si clasic, dar si la un calculator clasic poate fii imbunatatit paralelismul in calcule.
    Pai calculatorul clasic face poll dar ce este interesant daca introduci un delay constant spre exemplu timpul de access la memorie rezultatele devin mai stabile, asa si la cuantic daca dorim sa gasim starea de super pozitie mai frecvent trebuie sa introducem o constanta.

  3. Dar nu e 3 la puterea 300 ca ma este si starea 0, 1 simultan, si ca sa ruleze banuiesc ca odata face verificarea de la singa la dreapta si inca odata de la dreapta la stinga sirului de qbiti.
    Imposibil trebuie sa descopere o constanta de rulare ceva.

  4. deci, deocamdată tot mai buna este ideea lui Intel. cu mai multe core-uri. Spre deosebire de calculatorul cualtic, un multi core normal… poate rula pe fiecare core procese diferite cu rezultate diferite. Si este exact.

    Nu cred ca sa va ajunge la acele semințe daca viziunea fizicii si a științei in general nu se schimbă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *