Despre Cosmos Live Stream

0
(0)

Va invit si pe http://www.discord.gg/presura In fiecare zi de la 20:00 avem discutii interesante pe canalul de voce!

https://patreon.com/cristianpresura
https://www.facebook.com/presura
https://www.facebook.com/pg/stiintaclub/posts/
https://www.instagram.com/cristianpresura/
Cartea “O calatorie prin Univers”: t.ly/RkRED
Cartea Fizica Povestita: https://bit.ly/2YsKaAc

Similar Posts:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

6 Comments

 1. Oamenii inferiori au nevoie de religie, credinta…singuri prin proprile actiuni, nu sunt in stare sa reziste psihic, mai bine te bazezi pe altu, iar tu stai bine mersi si nu faci concret nimic….pacat ca in 2020 85% din romani sunt credinciosi….suntem locul 4 in lume ca religie/credinta….se vede

 2. "Chestiile" ezoterice, DAAA, sunt adevarate, draga dle. 🙂
  OZN-urile, AU legatura cu ….extraterestrii.
  Aveti studii, ori macar cunostinte elementare din aceste domenii, despre cele petrecute pana acum, in aceste contexte ?
  Dupa cat de superficial le trataticonsidrati, eu cred ca nu.
  Admiteti, va rog frumos, ca sunteti specialist in fizica (in cea actuala, practicata acum de oameni), iar in domeniile mai sus amintite, dar si la altele n+1 ce inca nu au fost adaugate pe tabla de materii, nu aveti nici urma de "calificare".
  Ma inteb de ce o experimentata bucatareasa de la cantina, care nu cunoaste o boaba despre rezistenta materialelor, despre fizica in general, are curajul sa intre intr-o cladire de beton ori sa urce intr-un avion. Va spun eu, de ce. Pentru ca acea bucatareasa experta in domeniul ei, a vazut mai multe constructii din beton si aviaone, decat dumneavoastra OZN-uri si fenomene …… ezoterice si pentru asta admite ca exista, chiar daca nu le intelege.
  Acceptati va rog frumos, ca a sti ca nu exista, nu este echivalent cu a nu sti ca exista. Pe viitor, evitati astfel de discutii, iar cand va intreaba cineva despre….. spuneti mai bine ….. "nu stiu'. Nu este de rusine. Faceti parte din majoritatea oamenilor, care chiar daca sunt de stiinta, sunt mai intai OAMENI, din care cauza, pentru pastrarea sanatatii psihice, si in cazul lor Natura, a adaugat acea necesara doza de incredere in sine.
  Nu ma intelegeti gresit, nu sunt unul dintre aceia care s-au folosit de ~asocierea dvs cu persoane prezente prin Piata Victoriei, ba dimpotriva. Am luat atitudine de fiecare data cand persoane de buna credinta, propagau postari scoase din context ….. prin care se dorea discreditarea miscarii ….. #Rezist.
  Mai mult decat atat, in timp ce un stat intreg si de atata amar de vreme, ignora importanta a tot si toate (in afara de interesele lui), inclusiv importanta educatiei, apare cineva care decide sa-si ofere din timpul lui in mod mai mult decat gratuit, pentru ca mai si cheltuie bani, in timp ce altii ii castiga prin …meditatii, nebun trebuie sa fi sa nu pretuiesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *